Spring sale - spar minimum 15% rabat på en lang række varer

Algan - Sumak badelagen - 100x180 cm. - olive

Ikke på lager

Specialpris 195,00 kr
Pris: 324,95 kr
Produktbeskrivelse

Sumak er toppen, når det kommer til absorbering.

Der er tilføjet en ekstra tråd i vævningen, denne giver både et mere neutralt udtryk, hvor den specifikke farve står i baggrunden for den råhvide grundfarve samt en vævning der både eksfolierer og absorberer optimalt.

Sumak har en diskret vævet diamantmønster, hvor retsiden er mere farverig end vrangsiden. Vend håndklædet så det passer til det ønskede udtryk.

Her et stort, lækkert badelagen i størrelsen 100x180 cm. i smukke olivengrønne nuancer

Alle produkter fra Algan er produceret bæredygtigt og med omtanke for miljøet, testet for skadelig kemi og farvet med GOTS-certificerede farver.

Håndklædet tåler vask ved 60 grader - men vask hellere ved lave temperaturer

Algan er et dansk firma, stiftet i 2013 og har til huse i Odense.
Algan designer og producerer de lækreste håndklæder, badelagner, viskestykker og plaider;
Alle tekstiler er bæredygtige og Algan er grundlagt ud fra et fairtrade samarbejde, hvor al bomuld brugt i produktionen, kommer fra lokale marker, høstes, klargøres og efterfølgende væves af lokale vævere.
Her er altså ikke tale om importeret bomuld fra Egypten, Indien eller lignende.

Bomuldstråden er indfarvet med GOTS certificerede naturfarver. Denne metode muliggør vask og tørring ved høje temperaturer uden farveafsmitning på den lyse grundtråd.
Udvalgte kollektioner er produceret udelukkende af resttråd fra større produktioner i lokalområdet og forvandler derved et restprodukt til nye smukke tekstiler.Algan har bevidst reduceret emballage til et absolut minimum og samarbejder med et fragtfirma med en overordnet målsætning om aktivt at medvirke til at reducere den negative miljøpåvirkning i forbindelse med transport.
Håndklæderne bliver brugt til alt fra badehåndklæder, til plaider, tæpper, viskestykker halstørklæder mm.

Ét produkt med en lang række funktioner.