???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

BioBaula - økologisk badrengøring - 3 tabletter

På lager

Specialpris 75,00 kr
Pris: 119,95 kr
Produktbeskrivelse
Biobaula - økologisk og vegansk rengøring i tabletform i bedste zero waste stil

Pakken indeholder 3 tabs som opblandet giver 3 flasker badrens à 500-750 ml.

BioBaula økologisk badrengøring er specielt udviklet til rengøring og desinfektion af toilet- og badeværelsesoverflader og fjerner effektivt kalk. 
Brug ikke BioBaula badrens på marmor.

Du skal blot fylde vand i en beholder, lad det stå i 10 minutter, ryst og så er det klar til brug. Brug din egen beholder eller Biobaula har lavet genanvendelig sprayflasker. 
 
 er økologiske, ECOCERT certificerede, veganske plastikfrie rengøringstabletter, som opløses i vand i genanvendelig beholder.  
 minimerer en stor mængde tom plast emballage. BioBaula leveres i 100% plastfri papindpakning med 3 tabs, der bliver til  3 færdigblandede flasker rengøringsmiddel. 
 er lavet af 100% procent naturlige ingredienser og er 100% bionedbrydelig 
 reducerer CO2 udslip betydeligt under transport, da produktet har 95% mindre transportvægt end rengørings-produkter i plast beholder 
 findes i GLAS-rens, BAD-rens, UNIVERSAL-rens, GULV vask og TØJ vask 
 produceres i Tyskland. 
 vandt på den anerkendte bio messe Biofach 2020 - "Best New Product"
 
Baula betyder havskildpadde på spansk. Det der gør BiaBaula helt specielt er, at det er en helt ny og meget bæredygtig måde at gøre rent på. Rengøringsmidler generelt indeholder op til 90% vandVed BioBaula har man taget det effektive tørstof fra rengøringsproduktet og samlet i en koncentreret tablet, som forbrugeren opløser hjemme i en genanvendelig beholder. Dermed undgås plastik-affald og transport af tunge dunke.
BioBaula støtter et rednings -og rehabiliteringscenter for havskildpadder i Thailand. 
 
Produktet opfylder EU forordningen inden for rengøringsartikler og er ligeledes emballeret i forhold til dansk lovgivning med relevant mærkning mm.