BiaBaula - tøjvask - 19 tabletter

På lager

99,95 kr
Produktbeskrivelse
Biobaula - økologisk og vegansk rengøring og tøjvask i tabletform i bedste zero waste stil

Her en pakke, der indeholder  19 tabletter til tøjvask. 

1 tablet svarer til en maskine fuld af enten hvid eller kulørt vask og kan bruges i temperaturer fra 20-95 grader. 

NB - IKKE til uld og silke tekstiiler

Velegnet til alle vandhårdhedsgrader

Biobaula bæredygtige vaskmiddel tabs til tøj vask vasker effektivt rent selv ved meget snavset tøj. De indeholder en "vaskebooster" af aktiv oxygen, der rengør og fjerner vanskelig snavs og bevarer farverne i tøjet.

Til ekstremt vanskelige pletter anbefales det at bruge en økologisk og miljøvenlig pletfjerner forud for vask med BioBaula vaskemiddel tab.

Alle BioBaulas produkter er bionedbrydelige og er certificerede med EcocertFlustix og FSC. De efterlader ingen skadelige rester og er derfor særdeles velegnede i hjem med børn og kæledyr. 

BioBaula bæredygtige vaskemiddel tabs til tøj vask er dermatologisk testet af det anerkendte og uafhængige institut DERMATEST® i Tyskland og er certificeret med "The Original DERMATEST®" bedømmelsen EXCELLENT, som er en garanti for dig som forbruger for, at produktet har bestået deres test-procedure og er dermatologisk sikkert at anvende. 

Sådan anvendes BioBaula bæredygtige vaskemiddel tabs til tøj vask:
Brug 1 tab pr. vask. Tab'en kommes blot i tromlen sammen med tøjet. BioBaula bæredygtige vaskemiddel tabs til tøj vask er velegnede til sensitiv hud og kan anvendes til både farvet og hvid vask ved 20°-95° C. Er særdeles virksom selv ved helt lave temperaturer. Anvend en hel tab pr. vask (6-8 kg) for optimalt vaskeresultat. Velegnet til alle vandhårdhedsgrader og kan også anvendes til håndvask.

Baula betyder havskildpadde på spansk. Det der gør BiaBaula helt specielt er, at det er en helt ny og meget bæredygtig måde at gøre rent på. Rengøringsmidler generelt indeholder op til 90% vandVed BioBaula har man taget det effektive tørstof fra rengøringsproduktet og samlet i en koncentreret tablet, som forbrugeren opløser hjemme i en genanvendelig beholder. Dermed undgås plastik-affald og transport af tunge dunke.
BioBaula støtter et rednings -og rehabiliteringscenter for havskildpadder i Thailand.