Summersale - 15% på hele shoppen

Care Soap - økologisk shampoo bar - argan og ylang-ylang

Ikke på lager

Specialpris 127,46 kr
Pris: 149,95 kr
Produktbeskrivelse

Økologisk shampoo & body wash bar - meget drøj i brug. 

Brug : egnet til alle typer hår, ansigt og krop.
Gør din sæbe våd, gnid forsigtigt sæben i dit våde hår, masser din hovedbund og vask din krop og ansigt med det overskydende producerede skum. Skyl grundigt.

Tip
 : for at forlænge brugen af din sæbe, anbefales det, at holde den tør efter brug, ved at placere den på den åben sæbeskål

Der er flere gode grunde til at vælge en bar - du slipper for en masse unødig plastic emballage, der er et væld af koncentrerede olier og fedtstoffer, som plejer din hovedbund, hud og hår - på en mild måde

Care Soap økologisk Shampoo bar med argan og ylang-ylang Care Soap økologisk shampoo bar med ylang-ylang er fremstillet på en æselfarm i Frankrig, af Manu. Manu ejer 40.000 hektar jord, hvor der går æsler. Alt er dyrket økologisk. Det unikke er mælken fra æslerne. Der bliver produceret få mængder og derfor af højeste værdi. Samtidig er Æselmælk rig på vitaminer og gode fedtsoffer. Alt dette kan have en gunstig virkning på huden. Speciel på hårbunden, der kan være irriteret. 

Shampoo´en er håndlavet efter metoden med kold forsæbning, dvs. uden opvarmning, for at bevare egenskaberne ved æselmælk, vegetabilske olier og æteriske olier. Fremstillet under biodynamiske forhold.

SAMMENSÆTNING - med mineralsk ler og jojoba
Baseret på æselmælk* (30%) og sæbeolier af kokosnød*, oliven*, ricinusolie*, sheasmør*, jojobaolie*, glycerol produceret under den kolde forsæbning, rhassoul (mineralsk ler), essentielle olier af petitgrain (Bitre orange træ)*, cedertræ Atlas*, pebermynte*, kanel.

*ingredienser fra økologisk landbrug.

100 gram