hvorfor vælge en kapok rullemadras?

Varme:
Når du ligger på en rullemadras med Kapok, vil du meget hurtigt mærke en behagelig varme, da Kapok er meget isolerende.
Kroppens vame blive reflekteret på en behagelig måde uden du kommer til at svede.Ventilerende:
Kapok rullemadrassen er ventilerende, selv ved det tynde lag kapok som er i rullemadrassen vil du ikke til at føle den sved, som vi alle afgiver i løbet af natten.
Dette er et meget vigtigt element, som giver en mere behagelig rolig søvn, både for børn og voksne.

Tør:
Sved vil ikke blive optaget i rullemadrassen, men blot passere igennem Kapokkens fibre og ud i rummet. Derfor vil rullemadrassen altid føles varm, tør og lækker.

Støvmider:
Støvmider, bakterier og svampesporer trives kun i fugtige miljøer, da Kapok ikke suger fugt kan de ikke leve i Kapok rullemadrasser.

Allergivenlig:
Disse egenskaber gør Kapok rullemadrassen til et særdeles velegnet valg, hvis du lider af allergi, har hudlidelser eller blot døjer med varme nætter
.
Komfort:
Kapok rullemadrasser kan med fordel anvendes i kombination med anden madras, fordi komforten optimeres. Da det er rullemadrassen, som er tættest på kroppen, vil du herved få fordelen af alle Kapokkens gode egenskaber.

Bæredygtig produktion:
Kapoktræet vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove. Kapok kan høstes år efter år, uden at træerne fældes. Når du vælger et produkt med kapok støtter du bæredygtig produktion og er med til at bevare regnskoven