Bedste hjemmesko fra Haflinger til alle aldre - find dem her

×

N-Sleep - kapok pude - 50x70 cm

På lager

549,00 kr
Produktbeskrivelse

Kapok hovedpude i målene 50x70 cm.
Jeg kunne skrive RIGTIG meget om, hvor godt kapok er og jeg er vildt begejstret - læs nedenfor og bliv klogere på, hvorfor din næste pude skal have kapokfyld.

Læs om, hvorfor du bør vælge en dyne eller pude med kapok fyld
Dyner og puder er syet i økologisk bomuldsstof, som har en naturlig farve fra bomuldsplanten og ikke tilsat nogen former for kemikalier.
Stoffet er testet og 100% støvmidetæt, din garanti for den bedste kvalitet af dyner og puder til dig og dit barn.

Sådan vedligeholder du din nye dyne eller pude med kapokfyld 

Og hvad er en god hovedpude egentlig?

Det en helt individuel ting, men den har stor betydning for hvor god din nattesøvn bliver. Hovedpudens primære funktion er at støtte og udfylde rummet mellem hovedet og madrassen. Men der stopper vores fælles behov, for nogle vil have en blød, medium, fast, lav eller høj hovedpude.

Nsleep har designet og udviklet hovedpuder fra junior til voksen med fokus på at den skal passe til den enkeltes behov. Vi har derfor helt unikt udstyrret vores hovedpuder med lynlås, det giver den fantastiske fordel at man kan bygge sin Nsleep pude helt som man har lyst til. Man kan tage lidt fyld ud hvis den er for høj, man kan fylde mere i hvis den skal være fastere.

En hovedpude skal normalt gerne skiftes hvert 2. år, alt afhængigt af hvor meget du sveder  og hvor meget den bliver brugt. Har du en Nsleep pude, kan du blot nøjes med at skifte kapokken i puden og den er som ny igen.