Januar udsalg - slutspurt - sidste dag 31. januar 

N-Sleep - kapokmadras til lift, barnevogn eller vugge

Ikke på lager

Specialpris 399,95 kr
Pris: 499,95 kr
Produktbeskrivelse

Lækre madrasser til lift, barnevogn og vugge. 

Kapok har virkelig unikke egenskaber og nedenfor kan du blive klogere på, hvorfor det vil være en rigtig god ide, at købe en økologisk lift- barnevogn- eller vuggemadras med kapokfyld.

Hvorfor en kapok madras? 

En madras er den vigtigste del af en seng. Den er hele fundamentet for en god uforstyrret søvn.

For at opnå en god nattesøvn er det essentielt at madrassen passer til din krop og dens behov. En kapok madras er i kategorien "futon madrasser", det vil sige en fast madras.
For babyer og børn anbefales det at de ligger på en fast madras, som er med til at udvikle knoglerne bedre. Som voksen kan en fast madras være med til at modvirke dårlig ryg.

Vi har Danmarks største sortiment af kapokmadrasser og dem finder du her på siden. Vi har alle størrelser til de mest populære brands, lige fra 30 x 75 cm liftmadrasser til voksen madrasser på 180 x 200 cm.

Hvis du vil gøre din Nsleep madras blødere kan det anbefales at købe en topmadras med. Den beskytter din madras mod slid og forlænger madrassens levetid.

Madrasserne leveres uden betræk, det betyder at du selv bestemmer om du vil have et stræklagen og/eller en rullemadras til din madras.
Madrasserne har en højde på ca. 4 cm.

Hvis du oplever, at madrassen synes og umiddelbart måles for kort, kan madrassen være trykket under fragt. Træk i madrassen lad den bevæge sig lidt, så vil kapokken fordele sig jævnt.