???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Engel Natur

Leder du efter et naturligt valg, når det gælder tekstiler til hele familien? Så behøver du ikke lede længere. Her hos OrganicMinds.dk forhandler vi nemlig et stort udvalg af økologiske og lækre mærker, som garanterer økologisk kvalitet i topklasse. Af disse mærker har vi bl.a. tyske Engel Natur, som producerer tøj til både babyer, børn og voksne. Tøjet er både GOTS- og IVN-certificeret og af 100 % økologisk bomuld, uld eller silke.

Når du investerer i tøj fra Engel Natur, kan du være helt sikker på, at tekstilerne ikke indeholder skrappe, kemiske produkter eller skadelig kemi. Alle tekstiler er 100 % bionedbrydelige og frie for AZO-farve og tungmetaller. Engel Natur er det naturlige valg for dig, som gerne vil skåne dit barns og din hud såvel som miljøet på bedst mulig vis.

1-48 of 165
Tilbud
Engel - hue med kvast - uldfleece - grå
Specialpris 100,00 kr
Pris: 179,95 kr
Tilbud
Engel - hue med kvast - uldfleece - mørk lilla
Specialpris 100,00 kr
Pris: 179,95 kr
Tilbud
Engel - hue med kvast - uldfleece - safran
Specialpris 100,00 kr
Pris: 179,95 kr
Tilbud
Engel - hue med kvast - uldfleece - valnød
Specialpris 100,00 kr
Pris: 179,95 kr
Tilbud
Engel - hue med kvast - uldfleece - blå melange
Specialpris 100,00 kr
Pris: 179,95 kr
Tilbud
Engel - kortærmet bluse - uld & silke - iceblue
Specialpris 120,00 kr
Pris: 169,95 kr
Tilbud
Engel - kortærmet bluse - uld & silke - hindbær
Pris fra:
Specialpris 120,00 kr
Pris: 169,95 kr
Tilbud
Engel - kortærmet bluse - uld & silke - natur
Specialpris 150,00 kr
Pris: 169,95 kr
Tilbud
Engel - kortærmet body - uld & silke - iceblue
Specialpris 150,00 kr
Pris: 199,95 kr
Engel - babybukser - uld & silke - grå
Engel - babybukser - uld & silke - orchid
1-48 of 165

Engel Natur til børn og voksne – se bl.a. den populære Engel ulddragt

Her på siden kan du se vores store sortiment af lækre, økologiske tekstiler til både dig og dit barn fra Engel Natur. Du kan få alt, til at dit barn kan få det varmt og komfortabelt fra yderst til inderst. Se vores store udvalg af de populære bodyer til babyer samt undertøj til børn, som giver ro og ikke irriterer huden med skadelige kemikalier. Vi har også alle beklædningsgenstande, du skulle få brug for til din baby eller dit barn året rundt, lige fra shorts, t-shirts og leggings til huer, vanter og halsedisser samt søde futter.

Det er naturligvis ikke kun dit barn, der skal forkæles med lækkert, økologisk tøj fra Engel Natur. Derfor kan du også få klæder til voksne, så hele familien kan lade sig omgive af Engel Naturs silkebløde tekstiler. Du kan få undertøj og natkjoler til damer, ligesom du kan få undertrøjer og t-shirts til mænd. Du vil ikke fortryde at købe vores produkter fra Engel Natur – du vil kun fortryde, hvis du ikke køber dem!

OrganicMinds.dk har økologisk tøj til hele familien 

Foruden vores lækre produkter fra Engel Natur forhandler vi en lang række andre økologiske mærker hos OrganicMinds.dk. Du kan få mærker som Pure Pure, Grödo og Alkena, som alle producerer tekstiler i økologiske materialer af høj kvalitet. Her hos OrganicMinds.dk har du altså mulighed for at handle med god samvittighed hele vejen!

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores lækre, økologiske produkter, kan du kontakte os på tlf. +45 28 70 90 01 eller skrive til os via mail på info@organicminds.dk. Vi vil meget gerne hjælpe dig og står klar til at rådgive. Husk desuden at der er fri fragt på ordrer over 499 kr. på vores hjemmeside, ligesom der er dag-til-dag-levering.