20% rabat på ALT fra Cocoon - dyner, puder, madrasser og meget mere

Kallisto

Tøjdyr og bamser er ikke blot søde og bløde – de er også dit barns tro følgesvend. De følger dit kæreste eje dag og nat i alle situationer, hvor dit barn skal føle sig tryg. Men hvordan kan du føle dig sikker på, at dit barns bamse ikke indeholder skadelig kemi? Det kan du med bamser fra Kallisto. Bamserne fra Kallisto er lavet af det lækreste, fløjlsbløde bomuld, som lægger op til masser af kærlighed og knus. Bamserne er håndlavede, så de hver har deres søde og bløde udtryk.

Indehaveren af Kallisto hedder Brigitte Meiners, som sammen med tyske Kallisto er bosat i Berlin. Kallisto laver udelukkende økologiske bamser, og som noget nyt er fyldet i bamserne af økologisk bomuld og ikke uld, som det tidligere har været. Det vil altså sige, at bamserne rummer økologisk bomuld fra yderst til inderst. Bamserne er KBA-certificeret, GMO-frie og vegan-godkendte, så du med god samvittighed kan forære dit barn en blød bamse.

21 vare(r)
21 vare(r)

Økologisk og blød følgesvend fås hos Kallisto

Læg dit barn til at sove trygt med sin bløde, økologiske bamse. Lad Kallisto-bamsen fungere som en beroligende og tryg faktor for dit barns søvn, så både du og dit barn får opfyldt det optimale søvnbehov. Sammen med bamsen kan dit barn sove blødt og trygt i vores store, økologiske udvalg af sengetøj og dyner. Lad barnet blive indrammet af de naturlige materialer, som bamsen og sengetøjet bidrager med.

De lækre, uimodståelige bamser kan fås i et væld af former og farver – så der er et dyr til enhver smag. Bamserne kan vaskes i maskinen på et uldprogram, hvis der skulle ske et uheld. Køb bamserne fra Kallisto nu og lad dem bidrage til en kemifri hverdag for dig og dit barn.

Legetøj med skadelig kemi – nej tak!

Under kategorien Legetøj på vores hjemmeside finder du en lang række legetøj, der udover at bidrage til stimulering af sanser og udvikling af færdigheder også er uden skadelig kemi. Al vores legetøj er bæredygtigt, miljøvenligt og håndlavet, så du ikke skal bekymre dig om, hvordan dit barn begår sig med vores legetøj.

Udskift dit barns legetøj i dag med legetøjet fra OrganicMinds.dk – så kan du være tryg. Vi tilbyder dag-til-dag-levering, så du ikke skal vente for længe på din ordre hos os. Du kan ligeledes opnå fri fragt, hvis du køber for over 499 kr. Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for råd og vejledning, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via vores telefon på +45 28 70 90 01 eller skriv til vores mail info@organicminds.dk.