Klean Kanteen

Klean Kanteen

Klean Kanteen er kendt for at lave de reneste drikkedunke på markedet, og derfor kan du naturligvis finde et stort udvalg af disse her hos os. Vi har drikkedunke i flere forskellige størrelser og farver, hvilket giver dig mulighed for at finde netop den Klean Kanteen drikkedunk, der passer bedst til dig eller dit barn. Foruden drikkedunke finder du også et stort udvalg af termokopper, almindelige kopper i stål, sutteflasker og madbokse – alt sammen fra Klean Kanteen. Hvert produkt er lavet i de bedste materialer, uden nogen former for skadelig kemi.

Med ovenstående produkter fra Klean Kanteen er du klædt godt på til de mange ture med barnevognen. Gå derfor på opdagelse i vores udvalg her på siden og find de ”on the go”-produkter, som du står og mangler.

1-48 of 127
1-48 of 127

Klean Kanteen drikkedunke til børn og voksne i alle aldre 

Klean Kanteen laver drikkedunke til børn og voksne i forskellige aldre. Til de helt små børn fra ca. 9 måneder kan du finde en Klean Kanteen drikkedunk med sippy cap. Denne fås i et væld af farver og rummer 355 ml., hvilket gør den nem for de små selv at sidde med.

Til ældre børn og voksne kan du finde Klean Kanteen drikkedunke i flere forskellige størrelser. Vi har drikkedunke med plads til hhv. 532, 800 og 1182 ml. Flasken med plads til 1182 ml. er ideel til opbevaring af koldt vand i køleskabet, men er også en oplagt turflaske. Derudover har vi en endnu større drikkedunk, som kan rumme hele 1,9 L. Denne drikkedunk fungerer ligeledes godt som turflaske, hvortil du med fordel kan medbringe nogle kopper i stål, som fås i forskellige størrelser. Så er der vand til hele familien!

Med Klean Kanteen drikkedunke kan du altså altid have frisk vand med på farten, og med de mange forskellige størrelser har du rig mulighed for at vælge netop den drikkedunk, der passer bedst til dig eller dit barn. Med de øvrige produkter fra Klean Kanteen får du ligeledes nogle gode produkter, til når du er på farten. Vores madbokse i stål slutter helt tæt, og er ideelle til nødder, frugt eller andre snacks og med en Klean Kanteen termokop kan du altid medbringe dig en dejlig varm kop the eller kaffe.

Organicminds.dk leverer økologisk luksus

Hos Organic Minds sælger vi økologiske kvalitetsprodukter og vi stræber hele tiden efter at levere de bedste og lækreste produkter på markedet. Af og til har vi Klean Kanteen på tilbud, så hold løbende øje på vores tilbudsside, hvor du også kan finde en masse andre lækre økologiske tilbudsprodukter til dit barn.