20% rabat på ALT fra Cocoon - dyner, puder, madrasser og meget mere

Pure Pure

Er du træt af at bekymre dig om kemikalier, når du køber tøj til dig og dit barn? Så behøver du ikke bekymre dig længere. På denne side finder du en lang række lækre, økologiske produkter af mærket Pure Pure til dig og dit barn. Pure Pure by Bauer er et tysk firma, der producerer 100 % økologisk og GOTS-certificeret tøj. Hovedparten af varerne er produceret i Tyskland - ellers er det produceret i Europa.

I produceringen af tøjet er der kun anvendt anerkendte producenter for at sikre, at der ikke sker unødig skade på miljøet, og arbejdsforholdene under produceringen af tøjet er ligeledes gode og fair. Alt dette betyder, at du kan klæde dit barnet på med god samvittighed og samtidig tilbyde noget af det bedste på markedet til dit barn. Tøjet fra Pure Pure er ikke kun bæredygtigt og GOTS-certificeret – det er også tøj i moderne designs og af høj kvalitet. Med Pure Pure kombinerer du dermed to vigtige faktorer, når du klæder dit barn på. Et moderigtigt og miljøbevidst valg!

1-48 of 116
Tilbud
Pure Pure - fingerhandsker til børn - uld/silke/bomuld - marineblå
Tilbud
Pure Pure - strømpebukser - 80 % uld & bomuld - GOTS - olivengrøn
Pris fra:
Specialpris 150,00 kr
Pris: 199,95 kr
Tilbud
Pure Pure - strømpebukser - 80 % uld & bomuld - GOTS - hazelnut
Pris fra:
Specialpris 150,00 kr
Pris: 199,95 kr
Tilbud
Pure Pure - fingerhandsker til børn - merinould - olive
Specialpris 150,00 kr
Pris: 229,95 kr
Tilbud
Pure Pure - beanie - økologisk uldfleece - marine
Specialpris 150,00 kr
Pris: 259,95 kr
Tilbud
Pure Pure - beanie - økologisk uldfleece - caramel
Specialpris 150,00 kr
Pris: 259,95 kr
Tilbud
Pure Pure - strømpebukser - 80 % uld & bomuld - GOTS - caramel
Pris fra:
Specialpris 150,00 kr
Pris: 199,95 kr
Pure Pure - halsedisse - olive
Tilbud
Pure Pure - fingerhandsker til voksne - merinould & kashmir - tobacco
Tilbud
Pure Pure - fingerhandsker til voksne - merinould & kashmir - grøn
1-48 of 116

Varm beklædning til dig og de små fra Pure Pure

Klæd dig selv og dit barn trygt på i vintermånederne. På vores side kan du få adskillige klæder, der varmer, når det bliver koldt. Omring dine hænder med topkvalitet i form af lækre luffer i økologisk uldfleece og varm dine øre med en smuk beanie af IVN-certificeret merinould og kashmir.

Når du har klædt dig selv på i de luksuriøse tekstiler, er det tid til at forkæle dit barn. Start med en heldragt af merinould og silke og slut af med Pure Pures bløde, varme overtøj i form af huer, hatte og vanter. Så er du sikker på, at både du og dit barn er klar til en tur i sneen, når chancen byder sig.

Handl med god samvittighed

På vores hjemmeside finder du udover vores klimavenlige tøj fra Pure Pure et stort sortiment af produkter til både børn og voksne. Dette inkluderer alt lige fra tekstiler som strømper til dig og dit barn til sutter og sutteflasker og hygiejne-artikler. Alt er selvfølgelig økologisk, så du kan passe på dig selv fra yderst til inderst.

Der er fri fragt på ordrer over 499 kr. på vores hjemmeside samt dag-til-dag-levering, så du ikke skal vente på dine lækre produkter længere end højst nødvendigt. Ved spørgsmål til vores store sortiment kan du kontakte os på telefonnummeret +45 28 70 90 01 eller via mail på info@babynature.dk. Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning.