Kampagnepris på ulddyner - spar 20% på ALLE dyner med økologisk uld kiss

N-Sleep - kapok autostol/klapvogns indsats - sort - flere størrelser

Ikke på lager

Specialpris 144,95 kr
Pris: 289,95 kr
Produktbeskrivelse

Kapok indsats til autostole
Kapokindsatsen 100% naturmateriale. Den er åndbar og svedtransporterende, som både holder dit barn veltempereret og tørt.
Da kapok også virker isolerende, vil dit barn også altid holdes varmt, når det er koldt udenfor.
Kapokindsatsen fra nsleep er både udviklet, designet og testet i Danmark og syet på deres egen systue i Vietnam.

Indsatsen er let at vaske og vil beskytte autostolen. Da kapok er vandafvisende, vil væske spildt i indsatsen kun sive langsomt gennem syningerne. Du kan dermed minimere skaden i autostolen eller i klapvognen ved uheld.
De to største indsatser er monteret med velcrobånd i toppen, som du spænder rundt om nakkestøtten på autostolen for at holde indsatsen på plads. 

Fordi kapok er fugtafvisende, vil det være mere hygiejnisk for dit barn med en kapok indsats. Husstøvmider, bakterier og svampesporer kan nemlig ikke leve i kapokfibrene.


Indsatserne findes i 3 udgaver:

str. 45-85 cm. passer til de fleste baby autostole - målene angiver højden på barnet. Selve indsatsen måler ca. 37x66 cm.
str. 75-105 cm. passer til de fleste autostole/klapvogne - målene angiver højden på barnet. Selve indsatsen måler ca. 40x92 cm.
str. 100-150 cm. passer til de fleste autostole/klapvogne - målene angiver højden på barnet. Selve indsatsen måler ca. 42x104 cm.
Videose lille film om kapok indsatserne her
Bemærk:
Hvis dit barn sidder i klapvognen med tøj af polyester/kunststof, vil der ikke være den samme gode effekt ved at bruge indsatsen, da sveden vil blive stoppet af tøjet.