N-Sleep - kapok madrasser - baby bay - flere størrelser

På lager

Pris fra:
599,00 kr

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse

Kapok madrasser baby bay - 2 størrelser

Kapok har unikke egenskaber, som ikke er set lige. 

Her 2 udgaver af baby bay i hhv. str. 43x81 cm. og 50x90 cm.

Kapok har en ventilerende og svedtransporterende evne - det betyder, at du altid vil bevare en konstant temperatur - uden at svede. 
Kapok er ekstremt allergivenligt, da kapok ikke suger fugt og dermed kan støvmider og svampesporer ikke leve i kapok. 

En madras er den vigtigste del af en seng. Den er hele fundamentet for en god uforstyrret søvn.

For at opnå en god nattesøvn er det essentielt at madrassen passer til din krop og dens behov. En kapok madras er i kategorien "futon madrasser", det vil sige en fast madras.
For babyer og børn anbefales det at de ligger på en fast madras, som er med til at udvikle knoglerne bedre. Som voksen kan en fast madras være med til at modvirke dårlig ryg.

Vi har Danmarks største sortiment af kapokmadrasser og dem finder du her på siden. Vi har alle størrelser til de mest populære brands, lige fra liftmadrasser til voksen dobbelt madrasser.

Hvis du vil gøre din Nsleep madras blødere kan det anbefales at købe en topmadras med. Den beskytter din madras mod slid og forlænger madrassens levetid.

Bliv endnu klogere på kapok:
Hvorfor en kapok madras? 

Jeg anbefaler, at du også køber en rullemadras, når du køber en kapok madras. Madrassen holder i 100 år og så er det lidt nemmere, at holde den pæn, med en rullemadras til at beskytte.


Madrasserne i børne størrelse har en tykkelse på ca. 8 cm.