???? Springsale - minimum 15% på stort set hele shoppen  ????

Hage- & savlesmæk

Ønsker du at skabe den optimale tryghed for både dig og din baby? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Babynature.dk kan du nemlig få et stort udvalg af økologiske stofbleer og savlesmække til din baby fra en række anerkendte brands, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Stofbleer har mange formål og er et uundværligt tilbehør, når man har små børn. De kan nemlig, udover at bruges som en ble, både bruges til bl.a. amning, som gylpeklud eller blot som en tryghed for baby i stedet for en bamse eller lignende. Ligeså er savlesmække uundværlige i hverdagen. Med savlesmække undgår baby nemlig at savle for meget ned ad sit fine tøj, men i stedet savle på hagesmækken, som nemt kan skiftes og vaskes efter behov.

8 vare(r)
Popolini - savlesmæk - vintage blue
Specialpris 84,96 kr
Pris: 99,95 kr
Popolini - lang hagesmæk - grå
Specialpris 101,96 kr
Pris: 119,95 kr
Tilbud
Haps Nordic - hagesmække - 2-pak - summer mix
Specialpris 110,00 kr
Pris: 199,95 kr
Popolini - hagesmæk - forklæde med ærmer - rød
Specialpris 203,96 kr
Pris: 239,95 kr
Popolini - hagesmæk - forklæde med ærmer - vintage blue
Specialpris 203,96 kr
Pris: 239,95 kr
Popolini - hagesmæk - forklæde med ærmer - natur
Specialpris 203,96 kr
Pris: 239,95 kr
Popolini - hagesmæk - forklæde med ærmer - grå
Specialpris 203,96 kr
Pris: 239,95 kr
Popolini - hagesmæk - forklæde med ærmer - grøn
Specialpris 203,96 kr
Pris: 239,95 kr
8 vare(r)

Køb økologiske stofbleer og savlesmække fra bl.a. Cam Cam og VivaTex 

Her på siden kan du finde et godt udvalg af stofbleer og savlesmække, som du og din baby vil elske. Vi har stofbleer fra Cam Cam i lækkert, GOTS-certificeret og økologisk bomuldsmuslin, som bliver vamsede og ultrabløde efter 1. vask. Stofbleerne fra Cam Cam fås i flere forskellige farver, så der er en til enhver smag. Fra DISANA har vi hos Organicminds.dk også økologisk svøb og flonel-indlæg – og alt er naturligvis i 100 % økologisk, IVN-certificeret og ubehandlet bomuld. Vi har også stofbleer fra DISANA i 100 % ubleget bomuld, som også er økologiske og GOTS-certificerede.

Vi forhandler også de fine hagesmække fra danske VivaTex, som kommer i smukke farver og mønstre. Savlesmækkene er alle GOTS-certificerede og har to forskellige materialer på hver side. På forsiden er hagesmækkene vævet, mens de på bagsiden er i en blød, tyk strikfrotté. Du kan selv vælge, hvordan du vil vende hagesmækken, ligesom det er muligt for dit barn at have savlesmækkene i lang tid, da de har 2 indstillinger med trykknap i nakken.

Organicminds.dk har økologisk tilbehør til dig 

Hos Organicminds.dk har vi en lang række andet økologisk tilbehør, du ikke kan undvære. Tag bl.a. et kig på vores udvalg af sutter og sutteflasker, bideringe samt sengesæt, lagner og dyner og se, om der er noget, du er på udkig efter. Du kan være sikker på, at uanset hvad du køber hos os, så investerer du i god kvalitet.

Har du spørgsmål til nogle af vores lækre, økologiske produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. +45 28 70 90 01 eller skrive til vores mail info@organicminds.dk. Husk desuden at du kan få fri fragt hos os ved køb over 499 kr., ligesom vi tilbyder dag-til-dag-levering.