Hængekøjer

Kært barn har mange navne – hængekøje, hængestol, hængerede, hængegynge. Uanset hvad du vælger at kalde den, så finder du den rette for dig hos OrganicMinds.dk. Vi har nemlig et godt udvalg af hængekøjer fra La Siesta til babyer, børn og voksne, så alle kan sove godt, når lurene i løbet ad dagen skal tages. Med en babyhængekøje får du et godt sovemiljø til dit barn, samtidig med den store fordel at hængekøjen kan placeres i stuen, så du kan slappe af i sofaen, mens barnet vugges i søvn.

Gå på opdagelse i vores sortiment af hængestole nedenfor og find den, der passer perfekt til dit hjem og dine behov. Det er forskelligt, hvad man lægger vægt på ved en hængekøje, så vi har udvalgt forskellige designs til dig her på siden.

5 vare(r)
Tilbud
Universal monteringssæt til alle typer hængekøjer
Specialpris 200,00 kr
Pris: 329,00 kr
Tilbud
Hængekøje - GOTS certificeret økologisk bomuld - natur
Specialpris 500,00 kr
Pris: 769,00 kr
Tilbud
Hængekøje til børn incl. monteringssæt - økologisk bomuld - blå
Tilbud
Hængekøje til børn incl. monteringssæt - økologisk bomuld - lilla
Tilbud
Hængekøje til hele familien incl. monteringssæt - økologisk bomuld - blå
5 vare(r)

Økologiske hængekøjer til børn og voksne 

Her på siden har vi hængekøjer i lækker kvalitet og uden skadelige stoffer. Hængekøjerne fås med enten 100 % KBA-certificeret bomuld eller 100 % GOTS-certificeret bomuld, så uanset hvilken du vælger, skal du ikke være bekymret for kemi. Hængekøjerne fås i flere størrelser, både til babyer, større børn og voksne, så ingen bliver snydt. Hængekøjerne til børn og voksne fås uden stativ, mens babyhængekøjerne er med stativ.

Babyhængekøjerne kan indstilles både, så baby kan kigge ud og holde øje med andre i lokalet, men den kan også lukkes til, så baby kan sove trygt og roligt uden forstyrrelser. Det er tilmed muligt at rykke babyhængekøjerne med stativ efter behov – og det kan også gøres, mens baby er i køjen. Vi har naturligvis også et monteringssæt fra La Siesta til hængestolene her på siden, som er nødvendigt at have, når køjen skal sættes op. Hængestolene kan både monteres på lofter, vægge og bjælker – så mulighederne er mange.

OrganicMinds.dk har alt til dit barn 

Hvis du mangler andet til at skabe ro og tryghed omkring dit barn, så tag et kig på vores udvalg af babytæpper og stofbleer, soveposer og bideringe. Disse produkter er uundværlige i dagligdagen med et barn, så dem skal du bestemt ikke gå på kompromis med. Vi hos OrganicMinds.dk sørger for, at du ikke skal mangle noget, når det gælder økologisk tilbehør til børn. Se også vores fine udvalg af økologisk tøj, hvis du skal forkæle dig selv eller en, du holder af.

Vi kan træffes på tlf. +45 28 70 90 01 eller på vores mail info@organicminds.dk, hvis du kunne tænke dig råd og vejledning. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Husk desuden at vi tilbyder dag-til-dag-levering hos os, så du kan få dine lækre produkter hjem hurtigt. Du får samtidig fri fragt, når du køber hængekøjer.