Sovetid

En vigtig del af hverdagen er at få en god nats søvn, så man er klar til alle dagens opgaver og udfordringer. En god nats søvn er vigtigt for både forældre og børn. Derfor har vi samlet en masse gode produkter, som kan være med til at gøre jeres nattesøvn god og komfortabel – så I er klar til alt hvad livet byder på. I menuen til venstre kan du se et overblik over vores store udvalg af blandt andet madrasser, rullemadrasser og babytæpper. Vi har mange dejlige produkter, som vi har håndplukket for at give jer de bedste forudsætninger for en god nattesøvn.

1-48 of 169
Tilbud
N-Sleep - stræklagen - bomuld/tencel/kapok - flere størrelser
LeoLeo - rangle - Leo-Løve
LeoLeo - rangle - Løve
LeoLeo - musik mobile - lion
1-48 of 169

Sovetid er hyggetid

En rolig aftenrutine er alfa og omega for en god afslutning på dagen for alle i familien, og en behagelig start på en god nats søvn. I menuen til venstre kan du klikke dig ind på vores store udvalg af både madrasser og rullemadrasser. Kapokfyldet er et naturligt materiale, som sikrer en allergivenlig søvn, og en nat uden at have det for varmt. Kapok er nemlig med til at regulere kroppens varme, og sørge for en behagelig kropstemperatur.

Inden sovetid er det dejligt med et varmt bad, og i vores store udvalg af produkter til badetid kan du finde alt hvad du skal bruge til at give dit barn et dejligt bad. Gør badetid til noget sjovt med vores lækre udvalg af sjovt badelegetøj og skum til badet – så bliver det en god oplevelse for alle.

Føl jer godt tilpas med lækre kapokdyner

Hos Organic Minds har vi et stort udvalg lækre kapodyner og kapokpuder til både voksne, junior og baby. I menuen til venstre kan du vælge kategorien Dyner & puder, og se vores store udvalg af blandt andet kapok dyner til baby. Med dyner med kapokfyld er du sikker på at have en dyne som er både allergivenlig, og sikrer en god nattesøvn. Det er en allergivenlig måde at sove på, så du ikke behøver at bekymre dig om det fjerneste.

Er du på udkig efter forskelligt tilbehør til dit barn, så har vi samlet vores lækre produkter, og gjort det nemt at finde de ting du skal bruge. Her kan du blandt andet finde lækre vaskehandsker, natursutter, tandbørster og mange andre ting. Du kan helt sikkert finde det du skal bruge i vores store sortiment.

Gode tilbud på økologisk sengetøj

I menuen til venstre kan du finde vores store udvalg af økologisk sengetøj til børn, som er med til at gøre natten ekstra behagelig. Vores lækre lagner og sengesæt er en perfekt tilføjelse til de behagelige madrasser og dyner med kapok til baby, junior og voksen. Vores økologiske sengetøj til børn fås i mange forskellige varianter og farver, så du kan helt sikkert finde det, som passer til din familie.

Efter en god nats søvn, er det godt at få noget væske. I vores store udvalg af drikkeflasker kan du finde de drikkeflasker, som dit barn vil blive ekstra glad for, og dermed sørge for, at de får nok væske i løbet af dagen.