Julegaver byttes t.o.m. 9. januar 2024

Rene silke bodyer, heldrager, bukser m.v.

Hos OrganicMinds.dk sælger vi tøj til børn og babyer i ren silke. Tøjet er fra mærket Alkena, der har produceret de skønneste produkter i 100% bourette silke. Find derfor noget nattøj, en silke body eller noget helt tredje fra Alkena her på siden.Ofte er folk ikke klar over det, men silke har de samme gode egenskaber som uld. Silke er altså et perfekt køligt valg i de varme sommermåneder og et varmt og hyggeligt valg om vinteren. Silke er nemlig utrolig åndbart, så det holder fugten væk. Samtidig falder det blidt på kroppen, fjerner luftlommer og holde kropsvarmen inde, så det holder os varm om vinteren. Det er altså et selvjusterende stof, der nærmest virker magisk, og derfor anbefaler vi dig i høj grad at se nærmere på udvalget af vores produkter i ren silke her på siden.Silke er godt til børn, som ikke tåler uld eller som har en meget sart hud.
1-48 of 50
1-48 of 50

Brug Alkena til hverdag eller som silkenattøj til børn

At bære tøj i ren silke føles nærmest som smør på kroppen, da det er utrolig blødt, lækkert og åndbart. Derfor kan tøjet både anvendes til hverdag, men det er også et oplagt valg, hvis du er på udkig efter noget behageligt silkenattøj til børn. Når dit barn sveder om natten, vil dets hud altid føles tør og lun i silkenattøjet, da silken optager fugten. Desuden er silke et langt stykke hen ad vejen selvrensende og det behøver derfor ikke at blive vasket særlig ofte. Når du dog alligevel skal have det vasket en gang imellem, så skal det have 30 grader ved et uld-/silkeprogram.

Alt til inderst i uld og/eller silke

Kan du ikke finde det, du søger her på siden, kan du med fordel se nærmere på vores børnetøj i ren uld, eller du kan dykke ned i vores udvalg af børnetøj i en kombination af uld og silke. Vi har desuden også et stort udvalg af øvrigt økologiske tøj, hvor du kan finde alt fra strømpebukser til undertøj og lækre hjemmesko. Vores sortiment er altså bredt, så du kan give dit barn det bedste og lige netop det, det mangler.

Har du spørgsmål til noget i vores sortiment her på siden eller nogle af vores øvrige produktsortimenter, er du velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon +45 28 70 90 01 eller på mail info@organicminds.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!