???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Heldragter i økologisk silke

Vi har sagt det før, og vi siger det igen: Det er nemt at være naturlig. Faktisk er det svært at lade være, når det gælder vores skønne heldragter i økologisk silke til familiens mindste. Heldragterne er designet med lange ærmer, indbyggede fødder og en praktisk åbning med trykknapper langs det ene ben. Det giver dit barn plads til fri bevægelse, og det gør det let for dig at tage dragten af og på barnet, når du skal skifte bleen.

5 vare(r)
5 vare(r)

Et lækkert naturmateriale

Silke er et naturmateriale ligesom uld, og det har derfor en masse naturlige kvaliteter. For eksempel er silke et enormt åndbart materiale, som er behageligt at have på året rundt. Silke kan desuden holde på op til 30 % af sin vægt i vand, før det begynder at virke fugtigt. Det gør det ikke alene til et skønt materiale at bevæge og sove sig i, men også til et praktisk materiale, når dit barn spilder.

Lige præcis silke og uld har ry for at være besværlige materialer at vaske, og derfor tænker du måske, at det virker risikabelt at vælge børnetøj af silke. Men faktisk er silke et selvrensende stof, som ikke skal vaskes ret ofte. Og når det endelig skal vaskes, har langt de fleste vaskemaskiner i dag et dertil indrettet silke- og uldprogram med lav centrifugering. Og med et af vores økologiske vaskemidler til silke kan du være sikker på, at stoffet forbliver blødt og lækkert.

GOTS-certificeret økologi

”Hvad er GOTS?”, tænker du måske. Forkortelsen står for Global Organic Textile Standard, som er en internationalt anerkendt organisation. GOTS har en lang række miljø-, bæredygtighedsmæssige og sociale krav, som produktionen skal leve op til for at opnå et certifikat. Du kan med andre ord være helt sikker på, at produkterne er i orden, når de er stemplet med det internationale GOTS-certifikat. Derfor er vi stolte af at forhandle GOTS-certificeret økologi til dig og dine børn.  

Lad dig inspirere af vores skønne udvalg

Hvis du er interesseret i mere børnetøj i økologisk silke, er vores bodystockings, huer og vanter eller bluser og bukser garanteret noget for dig. Vi har også et stort udvalg af børnetøj i økologisk uld og legetøj uden skadelig kemi. Bæredygtighed, økologi og natur er i fokus i vores sortiment. Vi ved, at kun det bedste er godt nok til dine børn, og derfor forhandler vi ikke andet.

Har du nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi er passionerede eksperter, når det kommer til økologiske produkter, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig. Ring til os på telefon (+45) 28 70 90 01 eller send en mail på info@organicminds.dk, hvis du har brug for at kontakte os.