Overtøj i uld

Søger du lækkert og varmende overtøj i uld til din baby? Så er du kommet til det rette sted. Hos Organic Minds har vi et udsøgt udvalg af overtøj i uldfleece, der er velegnet som yderste lag til udendørs brug til bl.a. barnevognen, autostolen eller bæreselen. Du finder bl.a. strikleggings, bukser, jakker, bloomers, ulddragter, bukser og helårsjakker i dette fantastiske uldmateriale fra producenter som Engel og DISANA. Fælles for producenterne er, at deres tøj enten er GOTS-certificeret eller udarbejdet i IVN-certificeret materialer.

Med vores forskellige beklædningsdele indenfor overtøj vil du nemt kunne finde hele dit barns udendørsgarderobe. Gå på opdagelse i vores sortiment, og vælg imellem de mange sarte og yndige overtøjsmuligheder, vi forhandler til baby og børn. Vores størrelser varierer fra 50 til 152.

1-48 of 57
DISANA - strikleggings - curry
DISANA - strikleggings - grå
DISANA - strikleggings - marineblå
disana | strikleggings |lilla
disana - strikleggings - rosé
disana - strikleggings-| bordeaux
disana | strikleggings | lagoon
disana | strikleggings | antracitgrå
Nyhed
disana - strikleggings - pacific
Nyhed
disana - strikleggings - olive
Tilbud
Engel - bukser i økologisk uldfleece - mørk lilla
Specialpris 180,00 kr
Pris: 269,00 kr
Tilbud
Engel - jakke med hætte i økologisk uldfleece - mørk lilla
Tilbud
DISANA - bloomers - kogt uld - lagoon
Specialpris 250,00 kr
Pris: 429,95 kr
Tilbud
DISANA - bloomers - kogt uld - antracit
Specialpris 250,00 kr
Pris: 429,95 kr
Tilbud
DISANA - bloomers - kogt uld - rosé
Specialpris 250,00 kr
Pris: 429,95 kr
Tilbud
DISANA - bloomers - kogt uld - gold
Specialpris 250,00 kr
Pris: 429,95 kr
Tilbud
DISANA - uldjakke - kogt uld - gold
Specialpris 350,00 kr
Pris: 549,95 kr
Tilbud
DISANA - uldjakke - kogt uld - lilla
Specialpris 350,00 kr
Pris: 549,95 kr
Tilbud
DISANA - uldjakke - kogt uld - lagoon
Specialpris 350,00 kr
Pris: 549,95 kr
DISANA |uldbukser | kogt uld | grå
DISANA - uldbukser - kogt uld - marine
DISANA - uldbukser - kogt uld - bordeaux
Nyhed
DISANA - uldbukser - kogt uld - pacific
Nyhed
DISANA - uldbukser - kogt uld - olive
Tilbud
Disana - heldragt - kogt uld - lagoon
Pris fra:
Specialpris 531,00 kr
Pris: 589,95 kr
DISANA - uldjakke - kogt uld - grå
DISANA | uldjakke | kogt uld | rosé
DISANA - uldjakke - kogt uld - marine
DISANA | uldjakke | kogt uld | curry
DISANA | uldjakke | kogt uld | bordeaux
Nyhed
DISANA - uldjakke - kogt uld - olive
Nyhed
DISANA - uldjakke - kogt uld - pacific
DISANA - heldragt - kogt uld - grå
Disana - heldragt - kogt uld - curry
1-48 of 57

Lækkert overtøj i uldfleece fra Engel og DISANA til børn og babyer

Det er vigtigt at have købt ordentligt kvalitetsovertøj til sit barn, så man undgår, at de fryser og i værste tilfælde, at de bliver syge. Her er overtøj i uldfleece fra enten Engel eller DISANA det bedste på markedet, som holder dit barn varm og sikrer dem rigeligt med bevægefrihed til at tumle rundt udenfor i skoven, på legepladsen eller i daginstitutionen. Du har mulighed for at vælge mellem mange varianter indenfor overtøj, som kan sikre, at dit barn holder sig varm på selv kolde dage med minusgrader.

Strikleggings fra DISANA er en oplagt investering og kan anvendes ved mange lejligheder – enten som bukser i sig selv eller indenunder regntøj og termotøj. Søger du derimod blot et par almindelige uldbukser, kan vi anbefale det blødeste par fra Engel, som har en let elastik ved livet og anklerne, så de sidder godt til uden at stramme. Af jakker i uldfleece har vi flere yndige varianter i søde farver fra både Engel og DISANA, som beskytter mod kulden og er behagelige at have på for dit barn på legepladsen, i barnevognen, i bilen og mange andre steder.

Mangler din baby derimod en heldragt i uld, så har vi selvfølgelig også det i det skønne materiale, uldfleece. Både DISANA og Engel producerer helt igennem fantastiske heldragter, som er designet med en god hætte og ombuk ved hænder og fødder, hvilket gør den meget velegnet som sovedragt i barnevognen. Her vil det være oplagt at investere i en lækker uldbody til at have under også. Uanset hvad du søger indenfor uldfleece-jakker, -dragter eller -bukser til din baby, vil vi hos Organic Minds med garanti have noget, som dit barn vil kunne bruge.

Organic Minds – bæredygtige indenfor tøj til børn og voksne

Hos Organic Minds synes vi ikke, at det skal være besværligt at investere i det bedste til sit barn – derfor brænder vi for bæredygtighed og naturlige materialer i hver enkelt beklædningsdel, vi har på webshoppen, til både børn og voksne samt i vores tilbehør og legetøj. Du er derfor garanteret et naturligt udvalg, når du handler hos os.

Har du spørgsmål til nogle af vores ovenstående produkter eller nogle af vores øvrige produktsortimenter til børn og voksne, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Det kan du gøre på tlf. (+45) 28 70 90 91 eller via vores mail info@organicminds.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Hos os er det nemt at være naturlig.