OPRYDNINGSSALG - gør et godt køb lige her

Body

En body er noget af det tøj, der er uundværligt i klædeskabet til mindre børn. Den kan varme godt under andet tøj om vinteren, og så er den generelt bare rigtig praktisk. Hos Organic Minds kan du finde et bredt udvalg af bodyer – uanset om det er body til baby eller til de lidt ældre børn. Vi har både langærmede og kortærmede bodyer i mange fine farver. Tjek vores udvalg ud og se, hvad der kunne passe perfekt til dit barn.

44 vare(r)
Tilbud
Engel - kortærmet body - uld & silke - iceblue
Specialpris 150,00 kr
Pris: 199,95 kr
Engel - langærmet body - uld - rød/natur
Engel - langærmet body - uld - blå/natur
44 vare(r)

Babybodyer i lækre materialer og flotte farver

Vores bodyer til baby og mindre børn kan du finde i forskellige materialer. Vi har forskellige bodyer i uld, som sørger for at holde dit barn varmt. Og samtidig kan den optage meget fugt, hvilket er med til at sørge for, at barnets kropstemperatur er stabil.

Vi har også silkebodyer, som ligesom uld kan optage meget fugt. Men nogle børn kan ikke tåle uld, og så er det helt perfekt med en body i silke, som har de samme gode egenskaber som uld. Ønsker du en kombination af uld og silke, er der også masser at vælge imellem. Her får du det bedste fra begge verdener af uld og silke, så du sikrer dit barn tøj af højeste kvalitet.

Hos Organic Minds er der ikke kun fokus på at tilbyde tøj af højeste kvalitet. Vi vil også gerne kunne tilbyde et bredt udvalg af babybodyer i smarte farver. Derfor går du ikke forgæves hos os, uanset om du er på udkig efter en body i en neutral farve som grå, beige eller hvid, eller om du foretrækker en babybody i fx gul, blå, kobber eller lilla. Endelig finder du også body til baby på tilbud hos os, og du vil altid finde fordelagtige priser.

Stort fokus på økologi

Hos os er det vigtigt, du kun finder de bedste produkter. Derfor går vi meget op i økologi. Det betyder også, at du finder lige den økologiske body hos os, som du står og mangler til dit barn. Vi har GOTS-certificerede bodyer, som sikrer dig, at der er tale om økologi, og der er fokus på bæredygtighed hele vejen igennem.

Vi har også babybodyer, hvor halvdelen består af økologisk silke, mens den anden halvdel er rester fra økologisk silke. Selvom de ikke er certificeret, er der stadig tale om økologi. Hvis økologi er vigtigt for dig, kan du trygt handle tøj til dine børn hos Organic Minds. Uanset om du ønsker en økologisk uldbody eller silkebody.

Stort udvalg af tøj til børn

Vores udvalg af tøj til børn byder på meget mere end blot bodyer. Vi har fx også heldragter, som kan varme dit barn godt. Du kan også finde økologisk undertøj til dine børn, ligesom vi også har et bredt udvalg af nattøj.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 28 70 90 01 eller mail info@organicminds.dk.