???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Bluser og leggings til børn

Hos Organic Minds finder du bluser og leggings til barn i de lækreste materialer. Det vil smyge sig perfekt om dine børn, så de sikkert ikke har lyst til at gå i andet tøj. Heldigvis kan du finde et bredt udvalg, så der er mulighed for at købe nyt, hvis det bliver dit og dine børns foretrukne tøj.

Du kan gå på udkig i vores udvalg herunder, hvor du kan se vores tøj i uld og silke og læse mere om de forskellige produkter.

28 vare(r)
Tilbud
Engel - kortærmet bluse - uld & silke - iceblue
Specialpris 120,00 kr
Pris: 169,95 kr
Tilbud
Engel - kortærmet bluse - uld & silke - hindbær
Pris fra:
Specialpris 120,00 kr
Pris: 169,95 kr
Tilbud
Engel - kortærmet bluse - uld & silke - natur
Specialpris 150,00 kr
Pris: 169,95 kr
Engel - babybukser - uld & silke - grå
Engel - babybukser - uld & silke - orchid
Engel | babyleggings | uld & silke | marine
Engel - babybukser - uld & silke - valnød
Engel - babybukser - uld & silke - marine
Engel - babybukser - uld & silke - olive
Engel - babybukser - uld & silke - kobber
Engel - leggings - uld & silke - valnød
Engel - leggings - uld & silke - grå
Engel - leggings - uld & silke - marine
Engel - leggings - uld & silke - orchid
Engel - leggings - uld & silke - olive
Engel - leggings - uld & silke - kobber
28 vare(r)

Undertrøjer og basisbluser til børn

Blandt vores udvalg finder du basisbluser til børn i forskellige farver. Du kan for eksempel vælge bluser til børn i safran, natur, hindbær eller valnød. Du kan desuden vælge mellem forskellige faconer. Vi har nemlig både kortærmede og langærmede bluser, ligesom vi også tilbyder en baby-slå-om-bluse. Så du skulle nok kunne finde noget, der passer til dit barn. Du får samtidig billige bluser til børn, og du skal generelt ikke betale det hvide ud af øjnene, når du handler hos os.

Det er også altid en god ide at have undertrøjer til børn, som kan varme dem godt i de kolde måneder. Her kan du vælge mellem en i natur eller grå. Begge er naturligvis økologiske.

Bukser og leggings til barn

Mangler dit barn leggings, er du bestemt også kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig et bredt udvalg af leggings til barn i mange fine farver og flere størrelser. Vi tilbyder også babyleggings. Og så kan du også finde et stort udvalg af babybukser hos os.

Nogle af de farver, som du kan vælge imellem, er valnød, marine og oliven. Uanset hvilken farve der lige er dit barns yndlingsfarve, er der en god chance for, at du finder leggings til barn eller babybukser blandt vores udvalg, som dit barn vil komme til at elske.

Er der andet børnetøj, du er på udkig efter?

Hos Organic Minds har vi et bredt udvalg af børnetøj i lækre materialer. Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad vi ellers kan tilbyde, kan du for eksempel kigge på vores udvalg af bodystockinger i uld og silke. Vi har også forskellige heldragter i uld og silke. Og uanset om det er en bodystocking eller heldragt, du vælger, skal den nok være med til at varme dit barn godt, når det er koldt.

Vi har også tøj, som er perfekt til de varmere dage, hvor solen står højt på himlen. Vi har nemlig solhatte i mange flotte design og farver. De sørger for, at dit barn ikke får for meget sol, og samtidig er de rigtig smarte.

Hvis du har brug for nogen form for rådgivning eller har et helt konkret spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 28 70 90 01 eller sende os en mail til info@organicminds.dk.