Spring sale - spar minimum 15% rabat på en lang række varer

Pargaard - økologisk vaskepose

Ikke på lager

Specialpris 59,46 kr
Pris: 69,95 kr
Produktbeskrivelse

Vaskepose med lynlås fra danske Pargaard er produceret af økologisk certificeret bomuldsnet. 

Posen er perfekt til vask af rondeller, også selvom du har mange. Den er også super til opbevaring af de våde rondeller, hvis du fx hænger den på tørrestativet eller en knage.

Den er også rigtig fin til vask af Bh'er eller blondeundertøj. 

Vaskeposen måler 28x31 cm.

Kan vaskes på 60 grader (den kan her krympe lidt)  -  men du kan snildt nøjes med 30-40 grader. 

Bag GOTS er organisationen Global Organic Textile Standard. GOTS er en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Der er desuden strenge krav til en lang række processer i hele værdi- og forsyningskæden. Lige fra forarbejdning, produktion, indpakning, mærkning, handel og forsendelse. Derudover der der både miljømæssige krav og krav om social ansvarlighed.

Nogle produkter er svære at sy i Danmark og denne vaskepose er en af dem - derfor har vi en yderst social ansvarlig og miljøvenlig produktion i Indien som tager sig af denne pose. Fabrikken er SA8000 og GOTS certificeret, som er de mest anerkendte internationale standarder for social ansvarlig og bæredygtig produktion.