SALE - 15-50% rabat på stort set hele shoppen

Grimm's

Grimms leverer helt igennem fantastisk trælegetøj, der bare dufter af skov og natur. Alle deres produkter er nemlig fremstillet udelukkende af bæredygtige naturmaterialer.

Træsorterne, som Grimms legetøj er lavet af, er utrolig robuste. Derfor kan det holde i rigtig mange år og således gå i arv til familiens nye medlemmer. Så ønsker du både noget naturligt, langtidsholdbart og æstetisk flot legetøj til dit barn, så er Grimms trælegetøj et fremragende valg, som du med garanti ikke vil fortryde! Gå derfor på opdagelse i Grimms eventyrlige univers og lad dig inspirere til en sjovere hverdag, der er helt fri for plastik.

1-48 of 115
Grimms - bakery - 3 dele
Grimms - tower drops - 3 dele
Grimms - tower leafs - 3 dele
Nyhed
Grimms - 3 venner - neon pink
Nyhed
Grimms - 3 venner - neon grøn
Nyhed
Grimms - 3 venner - neon mix
Grimms - bivokslys - 12 stk.
Grimms - tower roses - 4 dele
Grimms - casa sole - 3 dele
Grimms - rangle med klokke
Grimms - casa coral - 4 dele
Grimms - casa aqua - 4 dele
Grimms - Spirelli - 53 cm.
1-48 of 115

Grimms legetøj er både bæredygtigt og stimulerende 

Grimms er et tysk firma, der producerer kvalitetslegetøj i naturlige træmaterialer. Alt det anvendte træ stammer fra FSC-certificeret skovdrift i Europa, og det er behandlet udelukkende med certificerede vandbaserede og naturlige olier. '

Legetøjets enkle former og farverige udtryk appellerer til børnenes fantasi. Desuden har det meste af Grimms legetøj mange forskellige lege-muligheder i sig, og derfor kan det også stadig bruges, selvom dit barn bliver ældre. Grimms Regnbue kan f.eks. både stables, bruges som broer til træbilerne og stilles op som en bane. Mulighederne er mange, når børnene først går i gang med at bruge deres fantasi.

Grimms rangler og trælegetøj er et hit blandt forældre 

Grimms rangler, som fås i en række forskellige designs, er utrolig populære iblandt nybagte forældre, da de stimulerer både syns- og følesansen i barnets første tid. Ranglerne kan bruges fra barnet er et par måneder gammelt og da de er naturligt fremstillet, kan dit barn trygt komme dem i munden. En Grimms rangle er desuden en oplagt barselgave!

Foruden Grimms trælegetøj, har vi også en masse andet legetøj uden skadelig kemi. Her kan du blandt andet finde trælegetøj fra Ostheimer samt tuscher, modellervoks og farveblyanter til kreativ leg fra ÖkoNORM.

OrganicMinds.dk - Certificerede økologiske legetøjsprodukter 

Har du spørgsmål til nogle af vores certificerede økologiske legetøjsprodukter, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Dette gøres på telefon +45 28 70 90 01 eller mail på info@organicminds.dk