???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Sæber & rengøringsmidler

Vil du gerne gøre rent og vaske tøj med god samvittighed? Så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden kan du nemlig finde et stort udvalg af sæber og diverse produkter til rengøring uden kemi, som belaster miljøet. Alle vores produkter er særligt udvalgt, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. 

Tag et kig på vores brede udvalg af sæber og rengøringsmidler her på siden. Blandt vores store sortiment finder du produkter fra de populære brands Sonett, Popolini, DISANA, Ulrich Natürlich og N-Sleep, som sikrer dig optimal kvalitet. Vi forhandler alt fra pletfjernere og uldvaskemiddel til universalrengøring og opvasketabs, så du er helt dækket ind med miljøvenlige produkter til dagligdagens praktiske gøremål.

41 vare(r)
Tilbud
Sonett - fast håndsæbe - neutral
Specialpris 15,00 kr
Pris: 19,95 kr
Tilbud
BioBaula - genanvendelig flaske - 1000 ml.
Specialpris 15,00 kr
Pris: 29,95 kr
Sonett - skurecreme - 0,5 l.
Tilbud
BioBaula - økologisk glasrens - 3 tabletter
Specialpris 75,00 kr
Pris: 119,95 kr
Tilbud
BioBaula - økologisk universalrengøring - 3 tabletter
Specialpris 75,00 kr
Pris: 119,95 kr
Tilbud
BioBaula - økologisk badrengøring - 3 tabletter
Specialpris 75,00 kr
Pris: 119,95 kr
Tilbud
BioBaula - økologisk gulvvask - 3 tabletter
Specialpris 75,00 kr
Pris: 119,95 kr
41 vare(r)

Økologisk rengøring med Sonett, Popolini og DISANA 

Til rengøringen af din bolig har vi en lang række produkter, så du helt sikkert kan finde det, du er på udkig efter. Du kan vælge imellem universalrengøring, skurecreme, glas- og overfladerens, flydende brun sæbe, badrengøring og toiletrens. På den måde er du helt dækket ind til din miljøvenlige rengøring. Vi forhandler også opvaskemiddel og opvasketabs til køkkenet samt fast håndsæbe, som vil se flot ud ved køkkenvasken. 

Når hele familiens tøj skal vaskes, sørger vi hos Organicminds.dk.dk naturligvis også for, at I kan få alle de nødvendige midler til det. Se vores uld- og silke-vaskemiddel, økologiske uldkur, lanolin plejekur og vores veganske flydende vaskemiddel, der vasker hele familiens tøj skånsomt. Vi har naturligvis også vaskehandsker her på siden, som er populære, når børnene skal i karbad.

Er pletterne på tøjet genstridige, så der skal andet end vaskemiddel i brug for at få bugt med dem, kan vi hos Organicminds.dk.dk også hjælpe dig med det. Vi har alt lige fra flydende pletfjerner og pletfjernerspray til fast galdesæbe og blegemiddel, så uheld med pletter kan klares med miljøvenlige midler. Køb miljøvenlige sæber og rengøringsmidler i dag.

Økologiske produkter til din hverdag 

Hos Organicminds.dk.dk har vi et stort udvalg af økologi til voksne. Du kan både få praktiske produkter som tandbørster, madopbevaring og ammetilbehør, ligesom vi har produkter til selvforkælelse som hudpleje og neglelak hos os. Alt er selvfølgelig uden giftige kemikalier og produceret med omtanke for miljøet.

Giv os et kald på tlf. +45 28 70 90 01 eller skriv til vores mail info@organicminds.dk, hvis du har spørgsmål til vores sortiment af sæber og rengøringsmidler. Husk at du får dag-til-dag-levering, når du handler hos os, samt fri fragt ved køb over 500 kr.