???? Verdens bedste drikkeflasker fra Klean Kanteen - masser af nyheder - se det her  ????

Allergivenlig og temperaturregulerende kapok til sunde sovemiljøer

Hos OrganicMinds.dk har vi et bredt udvalg af kapok dyner, puder og madrasser til babyer, børn og voksne. Hele vores kapok sortiment er fremstillet med økologisk kapok fyld og produceret af den danske virksomhed nsleep, der både designer, udvikler og tester alle deres kapok produkter i Danmark.

I dag har op mod hver 10. dansker symptomer på husstøvmideallergi. Særligt er kløe i øjnene, tilstoppet næse samt hyppige nys og hosten til stor irritation om natten eller om morgenen. Kapok er et utroligt effektivt middel mod disse symptomer, og bidrager til et sundt og allergifrit sovemiljø.  

Kapok er 100% økologisk, og der gøres ikke brug af tilsætningsstoffer eller kemikalier i forarbejdningen. Hverken støvmider eller bakterier kan leve i kapok, hvorfor materialet er yderst allergivenligt. Kapok er ligeledes et temperaturregulerende og svedtransporterende materiale, som giver en roligere nattesøvn. Dertil er bolstrene fra nsleep desuden fremstillet af specialvævet, støvmidetæt økologisk bomuld.

Kapok er et materiale med mange unikke egenskaber, der er gode for både helbred og sovemiljøer, og er derfor det absolut ypperste, som du kan forkæle dit barn eller dig selv med.

1 vare(r)
Tilbud
N-Sleep - stræklagen - bomuld/tencel/kapok - flere størrelser
1 vare(r)

Økologisk kapok giver god komfort og en roligere nattesøvn

Kapok er fra naturens side 100% økologisk, og er den letteste naturfiber i verden, som vokser vildt i Asien og Sydamerika. Hvis du vælger vores produkter med kapok, er du desuden med til at støtte bæredygtig produktion og give din støtte til jordens regnskove.

Kapokkens mange unikke egenskaber:

  • Allergivenlig: Støvmider, bakterier og svampesporer kan ikke leve i kapok.
  • Uden brug af tilsætningsstoffer i forarbejdning.
  • 100% fri for kemi og andre skadelige stoffer.
  • Temperaturregulerende, ventilerende og svedtransporterende.

Kapok dyner er især gode til børn, der ofte sparker dynen af om natten. Børn, der sover med kapok dyner beholder nemlig i langt højere grad dynen på i løbet af natten. De ventilerende dyner isolerer dit barn, så de hverken kommer til at svede eller fryse. Det giver god komfort og en roligere søvn – også for voksne.

Kapok produkterne er lette at vedligeholde. Blandt andet kræver dynerne og puderne blot en tur med tørretumbleren efter behov for at fjerne støvmider og bakterier, som kun kan sidde udvendig på stoffet. Kapokmadrasserne skal jævnligt støvsuges, mens rullemadrasserne enten kan vaskes i hånden eller maskinvaskes på 60 grader med et enzymfrit vaskemiddel.

Hos OrganicMinds.dk kan du også få løs kapok af den bedste kvalitet. Perfekt til at lave dine helt egne puder til køkkenbænken eller sofaen. Du kan også bruge det økologiske kapok fyld til dine kreative projekter såsom i hæklede legedyr eller vamsede bamser - kun fantasien sætter grænser.