???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Benvarmere i uld eller bomuld til voksne

Her finder du vores lækre udvalg af benvarmere i uld eller i bomuld. Alle vores benvarmere er fremstillet af certificeret økologisk uld eller bomuld, og vi har modeller til både børn og voksne. Vi har et bredt udvalg af forskellige farver, mønstre og længder. Benvarmerne er let elastiske, og hver model fås derfor i én størrelse, som passer de fleste.

Hvis du er vild med vores udvalg af lune benvarmere, skulle du prøve også at tage et kig på vores skønne huer, vanter og futter i uld til både store og små. Til de helt små har vi desuden også både lækre jakker og heldragter i uld.

17 vare(r)
Tilbud
Hirsch - benvarmere - voksne - grå
Specialpris 99,00 kr
Pris: 169,95 kr
Grödo - benvarmere - voksne - økologisk bomuld - lilla
Specialpris 127,46 kr
Pris: 149,95 kr
Grödo - benvarmere - voksne - økologisk bomuld - grå
Specialpris 127,46 kr
Pris: 149,95 kr
Grödo - benvarmere - voksne - økologisk bomuld - petroleum
Hirsch - benvarmere - voksne - antracit
Specialpris 144,46 kr
Pris: 169,95 kr
Hirsch - benvarmere - voksne - sort
Specialpris 144,46 kr
Pris: 169,95 kr
Hirsch - benvarmere - voksne - petroleum
Specialpris 144,46 kr
Pris: 169,95 kr
Hirsch - benvarmere - voksne - natur med striber
Specialpris 152,96 kr
Pris: 179,95 kr
Hirsch - benvarmere - voksne - rød med striber
Specialpris 152,96 kr
Pris: 179,95 kr
Hirsch - benvarmere - voksne - grøn med striber
Specialpris 152,96 kr
Pris: 179,95 kr
Hirsch - benvarmere - voksne - blå med striber
Specialpris 152,96 kr
Pris: 179,95 kr
Hirsch - benvarmere - voksne - orange med striber
Specialpris 152,96 kr
Pris: 179,95 kr
Grödo - benvarmere - voksne - økologisk uld - 35 cm. - sort
Grödo - benvarmere - voksne - økologisk uld - 35 cm. grå
Grödo - benvarmere - voksne - økologisk uld - 35 cm. - safran
Grödo - benvarmere - voksne - økologisk uld - 35 cm. - bordeaux
Grödo - benvarmere - voksne - økologisk uld - 35 cm. - rød
17 vare(r)

Et modefænomen fra dansens verden

Det var især 80’ernes film som Footloose og Flashdance, der gjorde benvarmere populære i gadebilledet. Benvarmere blev for alvor populære som modetilbehør i 1970’erne og 80’erne, men det er ikke her, de oprindeligt stammer fra. Faktisk er de lune benklæder en del af dansens verden, hvor især balletdansere har brugt dem til at holde deres muskler lune og smidige. Benvarmere er derfor en god måde at holde dine benmusklerne varme på, hvis du træner udendørs, eller hvis du træner i et køligt rum.

Benvarmerne kan enten bruges under hele træningen eller fungere som passiv opvarmning, hvor musklerne gøres varme og smidige uden en almindelig opvarmning først. Passiv opvarmning kan være smart til de dage, hvor du kun har begrænset tid til at træne, og derfor vil gøre opvarmningen så kort og effektiv som muligt.

Til støvler og strømpebukser

Benvarmere er ikke kun praktiske, når de skal holde dine ben varme under træning. Og de er heller ikke kun populære på grund af deres praktiske og varme kvaliteter. Vores lækre benvarmere i uld giver både varme og et charmerende udtryk til din garderobe. Benvarmere er især populære udenpå strømpebukser, og du kan både sætte dem i et rynket, rodet udtryk eller bære dem i udstrakt form.

Et par lune benvarmere er også gode til at gøre dine forårs- eller efterårsstøvler varme nok til kolde vinterdage. Tag benvarmeren på før, du trækker i din støvle og fold det yderste af benvarmeren udenpå støvlen. På den måde giver du din gamle støvle et nyt udtryk, og dine fødder, ankler og underben kan holde varmen i den danske kulde.

Bæredygtighed og certificeret økologi

Vi går ikke på kompromis med kloden. Så enkelt er det. Det er en vigtig del af vores filosofi, at alle vores produkter er økologiske og bæredygtige. Vi synes, at det skal være nemt at være naturlig. Derfor ved du altid, hvad du får, når du handler hos os.

Hvis du har lyst til at lære mere om vores produkter og tanken bag vores brand, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send os en e-mail på info@organicminds.dk eller ring til os på (+45) 28 70 90 01, hvis du har spørgsmål.