???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Alt i bomuld til baby og børn

Her på siden finder du alle vores lækre produkter i bomuld til babyer og børn. Vores bomuld er enten IVS- eller GOTS-certificeret økologisk. Det vil sige, at du kan være helt sikker på, at tøjet er både økologisk og frit for kemi. Nogle økologiske certificeringer har strengere krav end andre, og IVS- og GOTS-certificeringerne er blandt dem, der stiller de højeste krav til producenterne.

Vi tror på, at det skal være nemt at træffe de gode valg for dig, dit barn og for miljøet. Hos os er det nemt at være naturlig. Når du køber økologisk børne- og babytøj hos os, er du nemlig sikker på at få noget af markedets absolut bedste kvalitet. Se vores skønne udvalg her og find det lækreste børnetøj til dit barn.

11 vare(r)
Living Crafts - trusser - GOTS bomuld - grå melange
Specialpris 67,96 kr
Pris: 79,95 kr
Living Crafts - trusser - GOTS bomuld - rosa melange
Specialpris 67,96 kr
Pris: 79,95 kr
Living Crafts - underbukser - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - underbukser - GOTS bomuld - blå melange
Living Crafts - pants piger - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - pants - GOTS bomuld - rosa melange
Specialpris 76,46 kr
Pris: 89,95 kr
Living Crafts - pants drenge - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - pants drenge - GOTS bomuld - blå melange
Living Crafts - unisex undertrøje - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - unisex undertrøje - GOTS bomuld - blå melange
Living Crafts - undertrøje - GOTS bomuld - rosa melange
11 vare(r)

Perfekt til det inderste lag

Hvis du er på udkig efter skønt børnetøj til det inderste lag, er du kommet til det rette sted. Her finder du nemlig alt fra bluser og leggings til fine undertrøjer og bodystockings i forskellige længder. Uld er et naturmateriale, som har en fantastisk evne til at regulere varme og suge fugt. Derfor er det et oplagt materiale til børn og babyer, som ikke selv kan tage lag af tøj og af på, når de får det for varmt eller koldt.

Uld er desuden et materiale, der kræver meget lidt vedligeholdelse og vask. Vi ved dog, at børn og babyer ikke altid er blandt de mest renlige mennesker, og derfor kan alt vores børnetøj i uld naturligvis maskinvaskes. Se vaskeinstruktionerne på de enkelte produkter for nærmere information. Vær desuden opmærksom på, at uld helst skal vaskes med et skånsomt vaskemiddel. Det kan du også finde hos os i vores store udvalg af produkter til rengøring og tøjvask

Behagelige underbukser til de mindste

Det er vigtigt, at dit barn er behageligt klædt på fra inderst til yderst. Og til blebørn er det især vigtigt, at barnets undertøj sidder perfekt. Underbuksernes kanter må nemlig endelig ikke gnave i barnets ben eller mave. Samtidig er det dog vigtigt, at underbukserne sidder så meget til, at bleen holdes på plads, og underbukserne ikke glider ned eller generer barnets bevægelser.

Alt vores bomuldstøj er blødt og behageligt mod barnets hud, og det kan vaskes nemt og enkelt ved 40-60 grader.

Kontakt os

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller certificeringer? Hos Organicminds.dk gør vi en dyd ud af at vælge de bedste produkter på markedet, og vi forhandler kun produkter, vi selv ville iklæde vores egne børn. Hvis du er interesseret i at høre mere om nogle af vores produkter eller har generelle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre på tlf. +45 28 70 90 01 eller ved at sende en mail til info@organicminds.dk.