20% rabat på ALT fra Cocoon - dyner, puder, madrasser og meget mere

Badetid

Badetiden skal være en sjov og hyggelig tid på dagen – både for børn og forældre. Med vores store udvalg af badelegetøj og badetilbehør, kan du gøre den daglige badetid til noget særlig hyggeligt sammen med dit barn. Gå på opdagelse i vores brede sortiment, hvor du for eksempel kan finde lækre vaskeklude, flotte håndklæder og sjovt badelegetøj til baby. Så kan badetiden nemt blive noget at se frem til.

1-48 of 73
1-48 of 73

Badetid er hyggetid

Gør badetiden til en hyggelig stund, hvor du kan være sammen med dit barn på en afslappende og sjov måde. Med vores store udvalg af badelegetøj uden kemi, er det nemt at gøre badet til en sjov oplevelse for både dig og dit barn. Vi har håndplukket det bedste udvalg af blandt andet baby badelegetøj, som er med til at gøre tiden i badekarret til en god oplevelse. Når badelegetøjet til baby samtidig er uden kemi, så kan du roligt slappe af, og koncentrere dig om den hyggelige stund.

Efter et afslappende bad er det godt med en god nats søvn. Med vores store udvalg af madrasser og rullemadrasser har vi gjort det ekstra nemt for dig at finde lækre madrasser blandt andet med det naturlige kapokfyld. Så kan du uden bekymringer lægge dit barn til ro for natten. Se desuden vores store udvalg af lagner, fine babytæpper og en masse andet, der kan sørge for en god nats søvn.

Gør badet ekstra sjovt med skum

Der er bare noget ved skum, der gør badet ekstra sjovt! Det skaber bjerge i badekarret, og man kan lade legetøjet bestige bjergene, eller lade det forsvinde ind i som skyer på en lille himmel. Vores skumsæber er selvfølgelig fri for kemi, og de indeholder planteolier og ekstrakter, som fugter og nærer huden. Skumsæberne kan desuden sagtens bruges til den lille nyfødte. Med skum i badet bliver badetiden en leg!

Efter et varmt og afslappende bad kan man blive både tørstig og sulten. I vores store udvalg af drikkeflasker, kan du nemt finde den helt rigtige drikkeflaske, samt et stort udvalg af blandt andet hagesmække og madkasser.

Ren afslapning efter et dejligt bad

Når man lige har været i et dejligt, varmt karbad, så har man en rolig og betryggende fornemmelse i kroppen. Forkæl dit barn ved at svøbe det i vores lækre badehåndklæder, som er indfarvede med GOTS-certificerede naturfarver. Vi har mange forskellige og flotte farver at vælge i mellem. Så kan du finde præcis det badehåndklæde, som dit barn vil elske! Vi har desuden lækre badekåber i økologisk bomuldsfrotté, som er lige til at hoppe i efter et varmt bad – og hvem elsker ikke en god badekåbe?

Giv dit barn en god nats søvn med vores ravhalskæder og ravarmbånd, som kan være gode til at lindre mindre skavanker og smerter i leddene. Ravhalskæderne skal ligge mod huden og er både smukke at se på, og har en antiinflammatorisk virkning. Med de sikre pop-up låse, kan du trygt lade dit barn have dem på.