BABYNATURE skifter navn til ORGANIC MINDS - Læs mere her

×

Økologisk børnetøj: 0 - 10 år

I nedenstående sortiment finder du et stort udvalg af økologisk børnetøj og økologisk babytøj. Produkterne er at finde i enten økologisk bomuld eller økologisk uld fra anerkendte mærker som blandt andet Engel, Cotonea, DISANA, Alkena og iobio. Alle leverandørerne overholder de krav, der stilles til økologiske tekstiler, og derfor er deres tøj også altid 100% økologisk.

Uanset hvilke økologiske lækkerier du er på udkig efter til dit barn, så vil vi vove at påstå, at du kan finde det her hos os. Udvalget er nemlig utrolig stort og indebærer alt fra strømper og strømpebukser til nattøj og heldragter m.m. Se derfor nærmere på de forskellige produkter her på siden og find netop det, som du søger. Ønsker du desuden at forkæle dig selv, kan du også finde et stort udvalg af diverse økologiske produkter til voksne.

 

1-48 of 387
Tilbud
Cotonea - kortærmet t-shirt - marine
Specialpris 50,00 kr
Pris: 129,00 kr
Tilbud
Engel - trusser - økologisk bomuld - natur
Specialpris 50,00 kr
Pris: 99,00 kr
Tilbud
Engel - undertrøje - økologisk bomuld - indigo
Specialpris 65,00 kr
Pris: 129,00 kr
Tilbud
Engel - kortærmet t-shirt - økologisk bomuld - indigo
Specialpris 65,00 kr
Pris: 139,00 kr
Hirsch - økologiske uldstrømper - grå
Hirsch - tynde uldstrømper - natur
Hirsch - tynde uldstrømper - marine
DISANA lanolin pleje-kur
Tilbud
Cotonea - bluse med 3/4 ærme - chambray - gråblå
Specialpris 75,00 kr
Pris: 219,00 kr
Tilbud
Cotonea - top med lille ærme - større børn - muslin - natur
Tilbud
Cotonea - top med lille ærme - større børn - muslin - støvet rosa
Tilbud
Engel - pants - økologisk bomuld - indigo
Specialpris 75,00 kr
Pris: 149,00 kr
Grödo|strømper|ren uld|marine
Grödo|strømper|ren uld|rosa
Grödo|strømper|ren uld|natur
1-48 of 387

Fordele ved at købe økologisk børnetøj

Efterspørgslen efter økologisk børne- og babytøj bliver større og større, og derfor bliver udbuddet naturligvis også mere varierende og spændende. Flere mennesker får øjnene op for alle de gode egenskaber, som tøjet indebærer – både for os mennesker og for miljøet.   

Økologisk bomuld og økologisk uld er produceret uden brug af farlige kemikalier og sprøjtemidler, hvilket betyder, at produkterne indeholder en minimal mængde skadelige stoffer. Dette er fordelagtigt for alle og enhver, men særligt for børn, der er meget følsomme overfor kemikalier m.v., er økologisk tøj at foretrække. Miljømæssigt er det naturligvis også en fordel, at der ikke anvendes diverse farlige kemikalier, da det gør den økologiske produktion meget mindre miljøbelastet, idet der udledes mindre drivhusgas.
 

Babynature.dk - Vi elsker økologi

Har du spørgsmål til noget af vores fantastiske økologiske børnetøj her på siden, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gælder ligeledes, hvis du har spørgsmål til nogle af vores øvrige produkter som eksempelvis vores store udvalg af diverse økologisk tilbehør, vores legetøj uden skadelig kemi eller andet. Vi kan altid kontaktes via vores kontaktformular, på telefon +45 28 70 90 01 eller på mail info@babynature.dk.