???? Verdens bedste drikkeflasker fra Klean Kanteen - masser af nyheder - se det her  ????

Nattøj til børn og baby

Skal dit barn sove økologisk? Så er det vigtigt med noget økologisk nattøj. Der er mange forskellige former for tøj til natten, og derfor har vi hos OrganicMinds.dk både heldragter, natkjoler samt forskellige 2-delte sæt. Vores heldragter er primært at finde i GOTS certificeret uld og silke fra mærkerne Engel og Pure Pure. Heldragterne sælges i en række forskellige størrelser og er gode hele året rundt. Ulden gør nemlig, at dit barns hud vil have en konstant temperatur, så den ikke bliver svedig og fugtig.

De forskellige 2-delte sæt, der er at finde her på siden, kan købes med både korte og lange ærmer. Disse nattøjssæt er lavet i 100% økologisk bomuld og er derfor utrolig rare og bløde. Vores nattøjssæt og natkjoler er primært at finde fra det populære danske mærke Snork Copenhagen. Se nærmere på vores udvalg herunder, og find det økologiske nattøj, som passer bedst til netop dit barn.

6 vare(r)
Alkena - heldragt i bourette silke - natur
Specialpris 280,46 kr
Pris: 329,95 kr
Alkena - heldragt i bourette silke - støvet rosa
Specialpris 280,46 kr
Pris: 329,95 kr
Alkena - heldragt i bourette silke - petroleum
Specialpris 280,46 kr
Pris: 329,95 kr
Alkena - heldragt i bourette silke - mørk lilla
Specialpris 280,46 kr
Pris: 329,95 kr
6 vare(r)

GIV DIT BARN EN HELT IGENNEM ØKOLOGISK NATTESØVN

Ønsker du udelukkende at give dit barn en økologisk nattesøvn, så er det ikke blot nok med økologisk nattøj. Derfor anbefaler vi dig i høj grad også at se nærmere på vores udvalg af økologisk sengetøj, lagner og dyner samt madrasser og rullemadrasser. Det giver dit barn den mest ideelle søvn, særligt fordi det regulerer barnets temperatur gennem natten. For at du kan give dit barn den bedste nattesøvn, mener vi, at du skal se nærmere på vores udvalg af produkter fra N-Sleep. N-sleep leverer både madrasser, dyner, puder m.v. i Kapok, det skønneske fiberfyld, som er et bæredygtigt og økologisk naturmateriale. 

ORGANICMINDS.DK - VI ELSKER ØKOLOGI

Hvis du ikke udelukkende søger økologiske produkter til natten, så har vi også en masse øvrigt økologisk luksus i form af eksempelvis økologisk legetøj, diverse økologi til voksne samt meget mere. Vi anbefaler dig derfor at klikke dig igennem vores store udvalg og lade dig friste af de mange lækre produkter.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon +45 28 70 90 01 eller på mail info@organicminds.dk.