???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Heldragter i uld og silke

Er du jagt efter økologisk børnetøj, der føles behageligt at have på dagen lang? Stiller du krav til dit børnetøj og er du vild med tøj i naturlige materialer? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Organic Minds forhandler vi nemlig udelukkende certificerede økologiske materialer. På siden her finder du hele vores udvalg af heldrager til børn og babyer i uld og silke. Dragterne fås helt ned i størrelse 50/56 og op til 86/92.

Hvis du er helt vild med børnetøj i økologisk uld og silke, så vil du sikkert også kunne lide vores bluser og leggings, nederdele og bodystockings til børn og babyer. Vi tror på, at det skal være nemt at være naturlig. Vi sorteret alt det andet fra, så du ikke behøver at gøre det. Så er det nemlig ingen sag at tage det økologiske, bæredygtige og naturlige valg.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Lette og åndbare materialer til dit barn

Kombinationen af uld og silke har nogle helt unikke egenskaber. Materialerne er bløde og åndbare, og de giver dit barn en stor bevægelsesfrihed, fordi de er så fleksible i deres struktur. Ulden hjælper dit barn med at holde på varmen, mens silken giver en fantastisk blødhed og elasticitet til tøjet.

Begge materialerne er naturlige, og derfor har de nogle indbyggede egenskaber, som gør dem enormt velegnede til børnetøj. De er både åndbare og selvrensende, så de føles behagelige mod huden og kun skal vaskes, når der er kommet pletter på. Husk på at vaske dit tøj i uld og silke ekstra skånsomt. Det er vigtigt, at du bruger et vaskemiddel til sarte tekstiler, og at du sætter centrifugeringen på en lav indstilling.

Certificeret økologi

Vores produkter er alle fremstillet af certificerede økologiske materialer. Det betyder, at både vores uld og silke er GOTS-certificerede. GOTS står for The Global Textile Standard, og det er et kvalitetsstempel at økologiske fibre. Når du køber certificeret økologi med dette mærke, er du både sikker på, at mindst 95% af tøjet er fremstillet af økologiske naturfibre, og at tøjet er fremstillet under socialt forsvarlige forhold.

GOTS-certificeringen har en lang række strenge krav, som både tekstilerne og produktionen skal leve op til. Og det er din garanti for, at det, du køber, holder, hvad det lover. Er du interesseret i at lære mere? Her kan du læse endnu mere om GOTS-certificeringens historie og krav

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne på spørgsmål om produkter, brands, certificeringer eller noget helt fjerde. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 28 70 90 01 eller sende en mail til mail info@organicminds.dk.

Når du handler hos os, får du altid prisgaranti. Sådan sørger vi nemlig for, at vores priser er konkurrencedygtige. Hvis du finder et af vores produkter til en lavere pris hos en anden forhandler, matcher vi den til dig. Desuden tilbyder vi altid hurtig dag-til-dag-levering og fri fragt, når du køber for mere end 399kr.