???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Bodystockings i uld og silke

En bodystocking er det perfekte inderste lag til babyer. Det holder barnet varmt og holder desuden barnets ble godt på plads. På siden her finder du hele vores udvalg af bodystocking til babyer i økologisk uld og silke. Nogle af bodystockingerne er endda fremstillet i en blanding af de to materialer.

Hvis du er vild med børnetøj i økologisk uld og silke, vil du garanteret være vild med vores nederdele og kjoler, vores bluser og leggings og vores lækre heldragter. Når du handler hos os får du altid certificerede økologiske materialer, som føles behagelige mod huden dagen lang.

14 vare(r)
14 vare(r)

Det skal være nemt at skifte bleen

Bodystockingen har som sagt en fantastisk evne til at holde barnets ble på plads. Og da bleen gerne skal skiftes igen og igen (og igen) i løbet af en dag, er det vigtigt, at det er nemt at ordne. Derfor er alle vores bodystockings naturligvis designet med praktiske trykknapper, som kan åbnes forneden.

Nogle af vores produkter, såsom denne ærmeløse body, er endda designet med en ekstra række trykknapper. Det smarte design sikrer, at barnet kan passe bodystockingen i længere tid, når barnet vokser. Vi forhandler desuden disse smarte body-forlængere fra Engel Natur. Body-forlængerne er fremstillet af en blanding af uld og silke, og de lette at klikke på bodystockingens egne trykknapper. På den måde får du mere ud af din bodystocking. Forlængerne giver dig hele 8 cm mere voksetid at løbe på.

Bevægelsesfrihed til dit barn

Det er vigtigt, at babyer har frihed til at bevæge sig i det tøj, de har på. Tøjet skal selvfølgelig passe godt, men materialerne skal også være fleksible og behagelige mod huden. Alle vores bodystockings er fremstillet af rare naturmaterialer, som lader huden ånde. Det er vigtigt, at ulden ikke kradser mod huden eller på nogen måde generer barnet. Derfor er vores babytøj altid behageligt og blødt

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål til vores brands, produkter eller certificeringer, er du mere end velkommen til at kontakte os. Her hos Organic Minds står vi altid klar til at hjælpe dig med både store og små spørgsmål. Du kan enten kontakte os ved at ringe på tlf. +45 28 70 90 01 eller ved at sende en mail til info@organicminds.dk.

Vi tror på, at det skal være nemt at være naturlig. Derfor har vi gjort det let for dig ved at vælge alt det andet fra. Vores sortiment er fuldkommen kvalitetssikret, så du ved, hvad du får, når du handler hos os. Vi har prisgaranti, hvilket betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et af vores produkter til en lavere pris hos en anden forhandler. Sådan sikrer vi altid at have konkurrencedygtige priser. Desuden får du fri fragt, når du handler for mere end 399kr. hos os.