Miss Nella makeup og sminke til børn

Er du på udkig efter noget sminke til børn uden kemi? Så finder du det lige her på siden i udvalget fra Miss Nella, der er specialiserede i at lave vandbaserede og kemifrie produkter til børn. Med Miss Nella makeup kan dine børn lege en sjov og virkelighedsnær leg, når de skal efterligne dig i dine morgenrutiner foran spejlet eller pynte sig til rolleleg.

Alle produkterne fra Miss Nella er miljøvenlige, parfumefrie og 100% frie for skadelige kemikalier. I sortimentet finder du makeup, neglelakker og læbepomader, så se nærmere på udvalget herunder og find det eller de produkter, som du vil glæde dit barn med. Find desuden et udvalg af ansigtsmaling til børn, så de kan forvandles til en tiger, klovn eller lignende.

29 vare(r)
Miss Nella -neglelak - clear
29 vare(r)

Giftfri sminke til børn fra Miss Nella

Mange små piger er meget interesseret i makeup og plager ofte deres forældre, om de ikke nok må få lov til at prøve deres. Det er bare ikke en god idé, da børns hud er mere sensitiv, og derfor ikke har godt af at blive udsat for diverse kemikalier. Når du køber makeup til børn uden kemi, er du fri for at bekymre dig. Dine børn kan smøre lige så meget læbepomade eller blush rundt i hovedet, som de har lyst til.

Køber du en af neglelakkerne fra Miss Nella, behøver du desuden ikke bekymre dig, hvis dit barn sutter på sine fingre eller kommer til at bide noget af neglelakken af. Neglelakken er naturligvis også helt fri for skadelige kemikalier, og den kan nemt fjernes uden acetone. Den kan simpelthen uden problemer blot pilles af - ret smart!

Hos OrganicMinds.dk har vi kun legetøj uden skadelig kemi!

Ligesom at vores Miss Nella børnemakeup er fri for skadelig kemi, så er dette ligeledes tilfældet ved alt vores øvrige legetøj til børn. Børn er meget følsomme overfor kemiske stoffer og derfor mener vi, at vi som forældre skal være med til at beskytte vores børn bedst muligt. Hvad enten du er på udkig efter håndlavet legetøj fra Grimm's, økologiske bamser fra Kallisto eller noget helt tredje, så kan du altså købe det med god samvittighed her hos os. 

Har du spørgsmål til vores udvalg her på siden eller noget af det øvrige legetøj, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere råd og vejledning. Dette kan du gøre via telefon på +45 28 70 90 01 eller på mail info@organicminds.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!