???? Springsale - minimum 15% på stort set hele shoppen  ????

Benvarmere

Hvis der er noget, der kan holde godt på varmen, så er det uld. På siden her finder du vores udvalg af lækre benvarmere i uld til børn, så dit barn kan holde varmen i både sne og slud. Benvarmerne fås i flere forskellige designs og er alle 100% økologiske.

Noget af det smarte ved benvarmere er, at de er lette at tage af og på, og at de kan bæres udenpå strømpebukser. Så når dit barn leger og tumler og får det varmt, er benvarmerne lette at tage med et snuptag. Og ligeså lette er de at tage på, når det er tid til en gåtur eller udendørs leg. Gå på udkig i vores udvalg her på siden og find lige det par, der passer til dit barn.

7 vare(r)
Hirsch - benvarmere - børn - blåstribet
Specialpris 110,46 kr
Pris: 129,95 kr
Hirsch - benvarmere - børn - grønstribet
Specialpris 110,46 kr
Pris: 129,95 kr
Hirsch - benvarmere - børn - rødstribet
Specialpris 110,46 kr
Pris: 129,95 kr
Hirsch - benvarmere - børn - natur med striber
Specialpris 110,46 kr
Pris: 129,95 kr
Grödo - benvarmere - børn - økologisk uld - 25 cm. - safran
Grödo - benvarmere - børn - økologisk uld - 25 cm. - grå
Grödo - benvarmere - børn - økologisk uld - 25 cm. - bordeaux
7 vare(r)

Uld et naturmateriale

Det betyder, at materialet har nogle naturlige egenskaber med sig i de naturlige fibre. Og de egenskaber er med til at gøre uld så godt at lave tøj af. Uld er for eksempel vandafvisende og selvrensende. Det er klart, at hvis der kommer store pletter på tøjet, så skal de fjernes, men generelt set skal uld kun vaskes meget sjældent.

Uldets vandafvisende evne gør det til et behageligt materiale at have på, selv hvis det skulle regne en smule. Vandet kan nemlig ikke suge ind i uldet på samme måde som det ville kunne i et par benvarmere af et kunststof såsom akryl eller polyester. Desuden er uld temperaturregulerende, så selvom benvarmerne er lette at tage af og på, når barnets aktivitetsniveau skifter, så forbliver de behagelige at have på hele gåturen, selvom solen både titter frem og gemmer sig.

Det er nemt at være naturlig

Det skal det være. Så det har vi sørget for, at det er. Her hos Organic Minds forhandler vi nemlig kun certificeret økologi. Så ved du, hvad du får. Når det naturlige valg er det eneste valg, er det nemt at være naturlig.

Når vi kun vælger at forhandle certificeret økologi, har vores varer et kvalitetsstempel, som sikrer, at alle materialer lever op til både vores og dine høje standarder. Mange af vores produkter er GOTS-certificerede. Det vil sige, at de er fremstillet af mindst 95% økologiske fibre, og at de er produceret under ordentlige sociale forhold. Du kan læse mere om GOTS-certificering her, hvis det er noget, der interesserer dig.

Hvis du ligesom os elsker at tage det økologiske og naturlige valg, hver gang du handler til dit barn, så er vi sikre på, at du også vil være med resten af udvalg af børnetøj. Se for eksempel vores overtøj, jakker eller huer, futter og vanter i økologisk uld til familiens mindste.  

Har du nogle spørgsmål?

I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder både telefonnummeret og mailadressen på vores kundeservice allernederst på siden her. Husk også at følge os på både Facebook og Instagram, hvor du kan lade dig inspirere af vores nye spændende produkter året rundt.