???? Springsale - minimum 15% på stort set hele shoppen  ????

Undertøj

Økologisk undertøj til børn

Hvis kun det bedste er godt nok til dine børn, må du ikke snyde dem for vores lækre økologiske undertøj til børn. Her har vi hos OrganicMinds.dk et lækkert udvalg af økologiske undertrøjer, underbukser og trusser, både til piger og drenge.

Vores økologiske undertøj forskåner dit barn for uønskede tilsætningsstoffer, som findes i meget andet almindeligt børneundertøj, og giver desuden den helt rigtige komfort. Undertøjet kan vaskes ved op til 40 grader.

Børneundertøjet er fremstillet i økologisk bomuld eller en kombination af økologisk uld og silke, og kommer fra certificerede økologiske tøjproducenter som Iobio og Engel, hvilket er din sikkerhed for den rigtige økologiske kvalitet til dine børn.

Til babyer har vi ligeledes et stort udvalg af økologisk body’er såvel som økologiske heldragter og nattøj til børn.

13 vare(r)
Living Crafts - trusser - GOTS bomuld - grå melange
Specialpris 67,96 kr
Pris: 79,95 kr
Living Crafts - trusser - GOTS bomuld - rosa melange
Specialpris 67,96 kr
Pris: 79,95 kr
Living Crafts - underbukser - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - underbukser - GOTS bomuld - blå melange
Living Crafts - pants piger - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - pants - GOTS bomuld - rosa melange
Specialpris 76,46 kr
Pris: 89,95 kr
Living Crafts - pants drenge - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - pants drenge - GOTS bomuld - blå melange
Living Crafts - unisex undertrøje - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - unisex undertrøje - GOTS bomuld - blå melange
Living Crafts - undertrøje - GOTS bomuld - rosa melange
13 vare(r)

Lækkert børneundertøj i økologisk bomuld

Går du efter den økologiske bomuld, har vi en masse lækkert basisundertøj fra Iobio og Müsli. Her har vi fra Iobio både undertrøjer i ensfarvede og stribede designs samt matchende underbukser til drenge og trusser til piger.

Ligeledes kan du fra Müsli købe undertøjssæt i flere forskellige farver, både til drenge og piger, samt underbukser i 2-pak for mest mulig værdi for pengene.

Vores bomuldsundertøj er udelukkende fremstillet i GOTS-certificeret bomuld, hvilket garanterer, at produktet er helt igennem økologisk.

Øko uldundertøj fra Engel

Fra Engel kan du, som alternativ til vores produkter af økologisk bomuld, få børneundertøj af 70 % let økologisk uld og 30 % silke. Uldundertøj har den fordel, at det holder kroppen tempereret og samtidig tør, da fugt absorberes i stoffet. Uldundertøj er derfor godt til fx, når dit barn leger udenfor.

Har vi ligeledes flere valgmuligheder i undertrøjer, som kommer både ensfarvet og i striber, samt bermudashorts, der ligeledes fås i forskellige farver og størrelser.