???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Økologisk børnetøj i uld og silke

Her på siden finder du vores store udvalg af økologisk børnetøj i uld og silke. Det er to lækre materialer, som du med fordel kan vælge til dine børn. Det gælder, uanset om du er på udkig efter en hue, undertrøje, leggings eller noget helt fjerde.

Herunder kan du se vores brede udvalg, som både omfatter en bred vifte af tøj i mange flotte farver fra mærkerne Engel og lobio. Dyk ned i udvalget og find frem til lige netop det økologiske tøj i uld og silke, som dine børn har fortjent.

44 vare(r)
Tilbud
Engel - kortærmet bluse - uld & silke - iceblue
Specialpris 120,00 kr
Pris: 169,95 kr
Tilbud
Engel - kortærmet bluse - uld & silke - hindbær
Pris fra:
Specialpris 120,00 kr
Pris: 169,95 kr
Tilbud
Engel - kortærmet bluse - uld & silke - natur
Specialpris 150,00 kr
Pris: 169,95 kr
Tilbud
Engel - kortærmet body - uld & silke - iceblue
Specialpris 150,00 kr
Pris: 199,95 kr
Engel - babybukser - uld & silke - grå
Engel - babybukser - uld & silke - orchid
Engel | babyleggings | uld & silke | marine
Engel - babybukser - uld & silke - valnød
Engel - babybukser - uld & silke - marine
Engel - babybukser - uld & silke - olive
Engel - babybukser - uld & silke - kobber
Engel - leggings - uld & silke - valnød
Engel - leggings - uld & silke - grå
Engel - leggings - uld & silke - marine
Engel - leggings - uld & silke - orchid
Engel - leggings - uld & silke - olive
Engel - leggings - uld & silke - kobber
44 vare(r)

Skab et fuldendt outfit med økologisk tøj til børn

Vores udvalg af økologisk tøj til børn i uld og silke byder på lidt af hvert. Du kan blandt andet finde undertrøjer, bluser, heldragter, bodyer og bodyforlængere. Men du kan også købe leggings, bukser og huer. Så hvis du godt kunne tænke dig tøj til dine børn i de lækre kvaliteter uld og silke, så kan du sagtens finde det meste hos os.

Vi sørger selvfølgelig samtidig for, at du kan købe tøj til dine børn hos os, som er økologisk. Vi gør nemlig, hvad vi kan for at bidrage til bæredygtighed, så du også kan købe børnetøj hos os med god samvittighed.

Vores økologiske tøj til børn kan du naturligvis finde i mange størrelser, og du kan også få tøj i uld og silke til baby. Tjek for eksempel vores langærmede kimonobody ud. Den er praktisk, da den har trykknapper langs siden. Samtidig er den behagelig for din baby at have på og helt uden skadelige stoffer.

Du finder samtidig økologisk tøj til børn i mange fine farver. Vi har både de mere neutrale farver som for eksempel natur og grå, og vi har farver, som springer mere i øjnene. Det gælder blandt andet safran, hindbærfarve og iceblue.

Masser af økologisk børnetøj i lækre materialer

Måske ønsker du at kigge mere specifikt på en produktkategori? Hvis det er tilfældet, og det er uld og silke du er på udkig efter, så tag gerne et kig på vores bodystockinger i uld og silke. Her skal du nok kunne finde en, som er både praktisk, sund for dit barn og samtidig rigtigt flot. Vi har også heldragter i uld og silke, som du selvfølgelig også er velkommen til at tage et nærmere kig på. Og hvis det i stedet er bluser og leggings, du leder efter, så har du også mulighed for at tage et koncentreret kig på dem.

Sådan kan du kontakte os

Det er altid rart at have et stort udvalg af økologisk børnetøj, som man kan kigge på. Men det kan også skabe nogle spørgsmål. Måske du ikke helt kan finde ud af, hvilket børnetøj du lige skal købe? Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Du kan ringe på tlf. +45 28 70 90 01 eller skrive til vores mail på info@organicminds.dk.