???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

AmberGemstones

Rav er et smukt og eksklusivt materiale, som før i tiden var tilegnet dem, som havde råd til de ædle ravsmykker. Men nu kan du hos OrganicMinds.dk købe ravsmykker til dig og dit barn, som samtidig siges at have en antiinflammatorisk effekt og virkning på kroppen. Så med ravsmykkerne får du ikke blot et smukt smykke – de kan også bidrage med smertelindring for både dig og dit barn eller baby.

Natural Amber er et brand, som leverer armbånd, halskæder og ankelkæder til både voksne, større børn og babyer i et væld af farver. Smykkerne fås enten i ren rå rav eller mikset med natursten, og hver en kæde er helt unik. Det er bare op til dig at finde ud af, hvilken kæde du bedst kan lide, og hvilken kæde der ville være ideel for dit barn eller baby.

1-48 of 147
Tilbud
Rav armbånd - baby & barn - raw cherry-månesten-rosa quartz
Tilbud
rav armbånd - større børn - cherry & quartz
Specialpris 55,00 kr
Pris: 99,95 kr
Rav vedhæng - hjerte - honey
1-48 of 147

Rav fra Amber Gemstones til både babyer, børn og voksne 

Ravsmykkerne fra Amber Gemstones har en række goder, som kan afhjælpe dig og dit barn med smerter og forskellige ubehageligheder. Ravkæderne eller ravarmbåndet kan eftersigende hjælpe, når dit barn har tand- eller gummesmerter. Når dit barn ifører sig ravhalskæden eller ravarmbåndet mod huden, kan det lindre de smerter, barnet har. Ligeledes siges det, at rav hjælper mod ørepiner. Hvis du vælger en kæde, hvor ravet er mikset med en natursten, får du tilmed flere forskellige virkninger, da de forskellige natursten har hver deres kræfter og virkninger.

På både armbåndene, halskæderne og ankelkæderne er der et stykke rav eller sten bundet med en knude mellem hver sten. Halskædernes låse er en pop-op-lås, som åbnes, når der hives i kæden, mens armbåndenes lås er en skruelås, så de små ikke kan tage armbåndet af og på efter behov. Du kan også få vedhæng til halskæder i rav hos os, som er formet som fine hjerter. 

Vær opmærksom på, at det er meningen, at alle kæderne skal lægge mod huden og dermed ikke benyttes som et stykke tyggelegetøj, baby kan bide i og lege med. Hvis ravkæderne skal have deres optimale virkning, må de altså bruges som et smykke, der skal pynte om halsen eller på armen. Hvis du ikke bryder dig om, at dit barn eller din baby sover med halskæderne, kan du med fordel vikle den et par gange om anklen i stedet.

Et væld af lækre mærker hos OrganicMinds.dk 

Hos OrganicMinds.dk har vi udover vores smukke ravsmykker fra Natural Amber også en række andre mærker, som leverer lækre og økologiske varer til dig og dit barn. Vi har bl.a. det anerkendte mærke Pure Pure, som holder dig og dit barn varme under de kolde vintermåneder, samt make up og neglelak fra Miss Nella, som dit barn kan iføre sig og lege en lille voksen med sine ravsmykker.

Vi hos OrganicMinds.dk tilbyder fri fragt på ordrer over 499 kr. på vores hjemmeside samt dag-til-dag-levering, så du ikke skal vente alt for længe på vores lækre produkter. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret +45 28 70 90 01, ligesom du kan skrive til vores mail info@organicminds.dk.