???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Undertøj

Det er vigtigt, at det inderste lag tøj er behageligt og nænsomt mod dit barns hud. Undertøj skal være behageligt, og allerhelst skal det slet ikke mærkes. Derfor har vi hos Organic Minds finkæmmet markedet for økologisk børnetøj og fundet nogle eksemplariske produkter, som vi tror, både du og dit barn vil synes om.

Her på siden finder du hele vores udvalg af økologisk undertøj til børn. Udvalget rummer både undertrøjer og underbukser i forskellige farver, så du kan finde lige det undertøj til dit barn, som passer bedst til din smag.

11 vare(r)
Living Crafts - trusser - GOTS bomuld - grå melange
Specialpris 67,96 kr
Pris: 79,95 kr
Living Crafts - trusser - GOTS bomuld - rosa melange
Specialpris 67,96 kr
Pris: 79,95 kr
Living Crafts - underbukser - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - underbukser - GOTS bomuld - blå melange
Living Crafts - pants piger - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - pants - GOTS bomuld - rosa melange
Specialpris 76,46 kr
Pris: 89,95 kr
Living Crafts - pants drenge - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - pants drenge - GOTS bomuld - blå melange
Living Crafts - unisex undertrøje - GOTS bomuld - grå melange
Living Crafts - unisex undertrøje - GOTS bomuld - blå melange
Living Crafts - undertrøje - GOTS bomuld - rosa melange
11 vare(r)

Behageligt fra inderst til yderst

Som sagt skal undertøj være behageligt. Basta. Så det er vores børneundertøj selvfølgelig. For der nærmest ikke noget mere irriterende end en undertrøjestrop, der hele tiden falder ned, eller underbukser der gnaver i lårene. Især når barnet er travlt optaget af at lege.

Vores børneundertøj er fremstillet af certificeret økologisk bomuld, som er let at vedligeholde og behageligt mod huden. Undertøjet fås i flere forskellige styles og farver, og vi har både modeller til drenge og piger samt unisex-trøjer.

Vores undertøj til børn er designet til aktivitet og leg, så materialerne er elastiske og skabt til bevægelse. Dit barn kan roligt slå kolbøtter, stå på hovedet og klappe med begge hænderne over hovedet, når det inderste lag er af behageligt økologisk bomuld.

Vi har taget det økologiske valg

Det er nemlig nemt at være naturlig, når alt det unaturlige er sorteret. Så det har vi gjort. Når du handler hos os, ved du, at du får certificeret økologi, som vi står inde for. På den måde kan du være sikker på altid at få varer af topkvalitet, som lever op til markedets krav og de givne retningslinjer for økologiske certificeringer.

Hvis du er helt vild med økologisk børnetøj, tror vi, at du vil falde pladask for vores praktiske og bløde bodystockings i bomuld til familiens mindste. Eller hvad med vores skønne nattøj eller UV-beskyttende solhatte i masser af forskellige designs?

Sådan kontakter du os

Har du nogle spørgsmål til vores produkter, brands eller nogle af vores certificeringer? Så er du mere end velkommen til at kontakte os og stille dem. Nederst på siden her finder du både telefonnummeret og mailadressen til vores kundeservice. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig med deres ekspertise.

Hvis du ikke vil gå glip af noget, når vi eksempelvis lancerer nye produkter på hjemmesiden, så smut ind på Facebook og Instagram og følg med. Her kan du blive inspireret af vores mange varer til børn, til voksne og til hjemmet.