OPRYDNINGSSALG - gør et godt køb lige her

Hirsch

Når vinteren står for døren, er uldstrømper en vigtig del af din daglige beklædning. Vi hos Organicminds.dk ved, at får kulden først fat i dine fødder, vil den brede sig til resten af din krop. Undgå at fryse hele vinteren med uldsokker og –strømpebukser til både babyer, børn og voksne fra Hirsch.

Hirsch producerer uldstrømper i både økologisk uld og økologisk bomuld og har eksisteret siden 1928. Hirsch har gennem årene placeret sig som en af de bedste i produktionen af uldsokker og –strømper. Al produktionen foregår i Tyskland, og materialerne er nøje udvalgt, så kvalitet og økologi går op i en højere enhed. Gå på opdagelse i vores store udvalg af Hirsch-strømper til hele familien og se, hvilke du foretrækker.

1-48 of 76
Tilbud
Hirsch - tynde ankelsokker (kun 15 gram) - silke - sort
Specialpris 50,00 kr
Pris: 99,95 kr
Hirsch - økologiske uldstrømper - grå
Hirsch - økologiske uldstrømper - jeans
Hirsch - økologiske uldstrømper - brun
Hirsch - uldsokker - blå-stribet
Hirsch - uldsokker - naturstribet
Tilbud
Hirsch - uldsokker til voksne - sorte
Specialpris 99,00 kr
Pris: 139,95 kr
Tilbud
Hirsch - benvarmere - voksne - grå
Specialpris 99,00 kr
Pris: 169,95 kr
Hirsch - sokker - kameluld
Hirsch - uldsokker - rødstribet
1-48 of 76

Find bl.a. strømper fra Hirsch til babyer, børn og voksne 

Hos Organicminds.dk finder du et stort udvalg af sokker, strømper og strømpebukser i uld fra Hirsch, som hele familien vil blive glade for. Til babyer og børn har vi både tynde og tykke, økologiske uldstrømper både med og uden mønstre og i flotte farver. Du kan også finde Hirschs lækre uldstrømpebukser samt uldsokker med PVC-frie dupper her, så de kære små ikke glider, når de farer rundt i hjemmet. Se også Hirschs benvarmere, der vil give børnene et sødt look på de kolde vinterdage.

Vi har også et stort udvalg af strømper, sokker og strømpebukser til voksne, som du uden tvivl vil blive glad for. Du kan få alt lige fra tynde strømper samt sokker med dupper til tynde ankelsokker, alt i uld naturligvis, samt strømper i uld og hamp og uldbenvarmere. Organicminds.dk har alt, du har brug for, til at holde dig varm. Start med Hirschs strømper og nyd den uovertrufne kvalitet!

Økologiske produkter hele vejen hos Organicminds.dk 

Leder du efter andre mærker, som leverer økologisk tøj i høj kvalitet, kan vi hos Organicminds.dk naturligvis også hjælpe dig med det. Tag et kig på vores mærker som Engel Natur, Alkena og Snork Copenhagen, der alle ligesom Hirsch forhandler lækkert, økologisk tøj til både børn og voksne. Tilbyd dit barn og dig selv det bedste fra inderst til yderst! 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores store sortiment af økologisk tøj til hele familien. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du kan være sikker på at købe det helt rigtige produkt. Du kan ringe til os på tlf. +45 28 70 90 01 eller skrive til vores mail info@organicminds.dk. Husk ikke at gå glip af fri fragt hos os ved køb over 499 kr. Du kan naturligvis også få dag-til-dag-levering, hver gang du handler hos os, så du ikke skal vente på dine lækre, økologiske produkter alt for længe.