???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Babytæpper

Der er simpelthen ikke noget bedre end at putte sig ind under et tæppe, så det skal vores børn naturligvis også opleve glæden ved. Derfor finder du her på siden et stort udvalg af de lækreste bomulds- og uldtæpper til de små. Babytæpperne skaber tryghed, og de er perfekte at hive frem, hvis dit barn trænger til lidt ekstra varme. Tæpperne sælges fra det populære kvalitetsbrand DISANA, der leverer økologiske produkter i absolut topkvalitet.

Gå på opdagelse i udvalget af babytæpper her på siden, og find det, som du mener vil være bedst for din baby. Her afhænger det blandt andet af, om tæppet skal bruges i klapvognen, som kravlegårdstæppe eller noget tredje. Se desuden vores udvalg af de lækreste stofbleer i forskellige farver, som ligeledes er at finde her på siden. Disse er lavet i blødt GOTS certificeret økologisk bomuldsmuslin, som gør dem vamsede og lækre efter første vask.

16 vare(r)
16 vare(r)

BABYTÆPPER DER KAN BRUGES TIL MANGE FORSKELLIGE TING

Et babytæppe er et must for din nyfødte, da det skaber ekstra tryghed. Når i er ude i uvante omgivelser, kan det eksempelvis være dejligt for babyen at have en velkendt duft svøbet om kroppen. På de længere gåture er et tæppe også uundværligt, hvad enten det er i barnevognen eller klapvognen. På de kølige vinterdage kan babytæppet her lægges over dynen og dermed skabe ekstra varme for dit barn. På de lunere sommerdage kan tæppet i sig selv være nok til at skabe varme, hvis vinden bliver en tand for kølig.

Et strikket babytæppe er oftest at foretrække til klapvognen eller barnevognen, og derfor har vi et stort udvalg af disse fra DISANA. Søger du derimod et legetæppe, anbefaler vi vores Kapok legetæppe fra n-sleep. Tæppet har samme tykkelse som en tyk rullemadras, og det er derfor dejlig blødt og velegnet på et koldt gulv eller en tur på græsset. Med dette tæppe er du helt sikker på, at dit barn ikke får kulde nedefra. 

ORGANICMINDS.DK – VI ELSKER ØKOLOGI

Økologi er omdrejningspunktet for hele vores webshop, og derfor leverer vi, foruden vores økologiske babytæpper, også et stort udvalg af øvrige økologiske produkter. Her kan du blandt andet finde økologisk baby- og børnetøj og legetøj uden skadelig kemi samt en række økologiske produkter til voksne.

Har du nogle spørgsmål til vores produkter, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Dette gøres på telefon +45 28 70 90 01 eller på mail info@organicminds.dk.