Huer, futter & vanter i uld

Skal dit barn til at lege udenfor, eller ønsker du, at dit barn skal have det varmt, når det sover i barnevognen? Så skal du huske at købe tilbehør og accessories i varmende uld. Hos Organic Minds har vi et bredt sortiment af uld-accessories til dit barn som vanter, huer, halstørklæde, futter, halsedisser, fingerhandsker og luffer – alt sammen er selvfølgelig 100 % økologisk.

Se vores varmende tilbehør i uld til dit barn nedenfor, og vær garanteret anerkendte producenter bag som fx DISANA, Engel og Pure Pure, som alle er solide sværvægtere, når det kommer til økologisk børnetøj.

1-48 of 84
Tilbud
disana - vanter - kogt uld - gold - str. 1
Specialpris 100,00 kr
Pris: 189,95 kr
Tilbud
disana - vanter - kogt uld - lagoon - str. 1
Specialpris 100,00 kr
Pris: 189,95 kr
Tilbud
disana - vanter - kogt uld - lilla - str. 1
Specialpris 100,00 kr
Pris: 189,95 kr
Tilbud
Pure Pure - fingerhandsker til børn - merinould - olive
Specialpris 150,00 kr
Pris: 229,95 kr
Tilbud
Pure Pure - beanie - økologisk uldfleece - marine
Specialpris 150,00 kr
Pris: 259,95 kr
Tilbud
Pure Pure - beanie - økologisk uldfleece - caramel
Specialpris 150,00 kr
Pris: 259,95 kr
Tilbud
disana - ribstrikket hue - bordeaux
Specialpris 176,00 kr
Pris: 219,95 kr
1-48 of 84

Køb din babys uldhuer, -vanter, -halstørklæder og -futter her

Kan du allerede sætte flueben ved varmende overtøj i uld, uldstriktrøjer samt lune benvarmere? Så har vi resten, du skal supplere barnets garderobe med. Det er vigtigt at sikre sig, at sit barn har det varmt nok, og her er uld et særligt godt materiale til at temperaturregulere. Du er derfor garanteret, at alle vores varmende accessories kommer i den blødeste uld.

Uldhuer med bindebånd er særligt fordelagtige. På den måde er du sikret, at huen ikke flyver væk eller på anden vis forsvinder. Med en uldhue fra bl.a. Engel investerer du i en fin og anvendelig babyhue i blød uldfleece, som er 100 % økologisk certificeret.

Er det fingrene, der skal varmes? Så har vi både vanter, fingerhandsker og luffer, som dit barn vil elske at iføre sig. Pure Pure laver fx bløde vanter med snor og en let elastik ved håndleddet, så de sidder til uden at stramme. De anvender GOTS-certificeret økologisk uldfleece i topkvalitet, så det er nærmest umuligt at beskrive, hvor bløde og lækre de er.

Mangler du et varmende alternativ, vil vi klart anbefale, at du udforsker uldfutterne fra bl.a. DISANA, som kommer i et væld af sarte nuancer. Futterne her sidder rigtig godt på foden pga. de 3-lags velcro, så du nemt kan tilpasse dem, uden at det skal stramme for meget. Der er desuden PVC-fri dupper på fodsålerne, så barnet ikke skøjter afsted på gulvet, samt elastik i hælen. Du er derfor helt sikker på, at dit barn har dejlige tempererede fødder med vores uldflutter - hverken for kolde, for varme eller fugtige.

Klæd dit barn ansvarligt på sammen med Organic Minds

Hos Organic Minds kan du købe hele dit barns garderobe i de skønneste materialer, der er produceret ansvarsbevidst. Vi ved, at forældre kun ønsker det bedste til deres børn, og derfor bestræber vi os på kun at tilbyde det bedste af det bedste, så vi alle kan købe bæredygtigt – hvad end det er i form af økologisk tøj eller økologisk legetøj.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi har fagkyndige medarbejdere, som hellere end gerne vil stå dig til rådighed med råd og vejledning. Du kan enten kontakte os på tlf. (+45) 28 70 90 91 eller via vores mail info@organicminds.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.