Julegaver byttes t.o.m. 9. januar 2024

To-go-kopper

I en travl hverdag kan det være nødvendigt at medbringe drikkelse på farten – hvad enten der er tale om en varm kop kaffe eller kølig saft i sommerhalvåret. Derfor har vi hos Organic Minds samlet et godt udvalg af to-go-kopper fra mærkerne Klean Kanteen og Pulito i høj kvalitet og naturligvis uden skadelig kemi. Vores termokopper er stort set uopslidelige, hvilket giver dig en termokop for livet.

Med vores sortiment af to-go-kopper er du et skridt tættere på en grønnere hverdag uden plast. Find netop den, der passer bedst til dine behov her på siden. Vi har et væld af forskellige størrelser, alt efter hvad du foretrækker.

1-48 of 86
1-48 of 86

Termokopper, -flasker og -krus fra Klean Kanteen og Pulito 

Termokrusene fra Pulito kan rumme 500 ml og kan holde dine drikkevarer enten varme eller kolde i timevis i løbet af dagen. Dette betyder, at du ikke behøver at drikke det medbragte med det samme, men at du derimod kan drikke det i løbet af dagen – stadig med den perfekte temperatur. Krusene er desuden produceret i fødevaregodkendt stål og har et stilrent design. 

Vi har også et stort sortiment af termokopper fra Klean Kanteen i tre forskellige størrelser, nemlig 355, 591 og 592 ml. Dette giver dig mulighed for at medbringe større mængder af drikkevarer – en klar fordel på lange bilture, eller hvis du skal dele drikkevarer med flere. Termokopperne kan holde varme drikke varme i op til 11 timer, og kolde drikke kan holdes kolde i op til 38 timer. Du kan også vælge imellem flere forskellige farver på kopperne, hvis du ønsker en anden farve end den klassiske sorte eller stålfarvede. 

Termoflaskerne fra Klean Kanteen er desuden meget rummelige og har brede åbninger, hvilket giver dig mulighed for at medbringe f.eks. lune supper på farten – en klar fordel. Køb en termoflaske med mange anvendelsesmuligheder i dag. Med vores termokopper, -flasker og -krus er du sikker på at få en følgemakker for livet. 

Organic Minds – stort udvalg af økologi til voksne 

Mangler du andet økologi til voksne, så kig nærmere på vores udvalg hos Organic Minds. Her kan du finde alt fra tandbørster samt solcreme til tasker, net og grannys, og alt er naturligvis nøje udvalgt med omtanke for miljøet. Vi har helt sikkert noget, du ikke kan undvære, når hverdagen skal gøres grønnere.

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores sortiment af to-go-kopper, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Giv os et kald på tlf. +45 28 70 90 01 eller skriv til os via mail info@organicminds.dk. Husk desuden at vi har dag-til-dag-levering og tilbyder fri fragt ved køb over 500 kr.