Efterårs udsalg - 15% rabat på hele shoppen kiss

Babyhuer og kyser til nyfødte

Her hos os ved vi, at kun det bedste er godt nok til dit barn. Derfor forhandler vi kun økologiske og naturlige produkter af kvalitetsmaterialer og i lækre designs. Hos Organicminds mener vi, at det er nemt at være naturlig. Det skal det være, og derfor har vi skabt et skønt udvalg, hvor det naturlige valg er det eneste valg.

På siden her finder du vores sortiment af babyhuer og kyser til de nyeste skud på stammen. Vi forhandler en masse forskellige designs og huetyper, som vi er sikre på, at du vil blive ligeså forelsket i som os. Se også vores udvalg af uldbukser, og -jakker, eller tag et kig på hele vores sortiment af huer til børn og babyer.

9 vare(r)
Engel - babyhue - økologisk bomuld - str. 26-44 -natur
Specialpris 59,50 kr
Pris: 70,00 kr
Engel - uld & silke kyse - valnød
Specialpris 84,96 kr
Pris: 99,95 kr
Engel - uld & silke kyse - grå
Specialpris 84,96 kr
Pris: 99,95 kr
Engel - uld & silke kyse - natur
Specialpris 84,96 kr
Pris: 99,95 kr
Engel - babyhue/beanie - uld & silke - grå melange
Pris fra:
Specialpris 93,46 kr
Pris: 109,95 kr
Engel - babyhue/beanie - uld & silke - marine
Pris fra:
Specialpris 93,46 kr
Pris: 109,95 kr
Engel - babyhue/beanie - uld & silke - orchid
Pris fra:
Specialpris 93,46 kr
Pris: 109,95 kr
Engel - kyse i silke - 2 størrelser - natur
Specialpris 135,96 kr
Pris: 159,95 kr
disana - babyhue - vælg mellem mange farver
Specialpris 135,96 kr
Pris: 159,95 kr
9 vare(r)

Hjælper dit barn med at holde på varmen

Mange bliver født med en sparsom hårpragt, som ikke hjælper meget, når det kommer til at holde på varmen. Desuden anbefales det, at barnet sover uden hovedpude i de første par år, og derfor kan hovedet let blive koldt på det lille pus, når barnet skal sove. Hjælp dit barn med at holde på varmen ved at give det en skøn hue, som holder varmen inde og kulden ude.

Skønne materialer i forskellige farver

Vores fine huer og kyser fås i en række forskellige farver og materialer. Vores kyser i uldfleece er lette og utroligt bløde, og de holder rigtig godt på varmen. Uldfleece er fremstillet af 100% merinould, og det er ikke helt så tæt i strukturen som kogt uld.

Derfor er stoffet blødt og lækkert, men ikke helt så vindtæt som en hue eller kyse i almindelig uld. Stoffet egner sig derfor fremragende til en lur i barnevognen, mens en hue eller kyse i kogt uld er mere velegnet til dagens kortere udendørs ophold, når det er rigtigt kold og blæsende.

Sådan kontakter du os

Er der noget, du er i tvivl om, som du godt kunne tænke dig et svar på, før du tager din beslutning? Eller har du generelle spørgsmål til vores brands, produkter eller certificeringer? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved både tasterne og telefonen til at besvare dine spørgsmål. Du kan enten kontakte vores kundeservice over telefon eller mail. Du finder alle vores kontaktoplysninger nederst på siden her.

Kan du lide inspiration, styling tips og konkurrencer? Så følg os på Facebook og Instagram. Her deler vi også gode råd og fortæller om vores nyheder her på siden. Kom og vær med, hvis du er vild med økologi og interesserer dig for, hvilke nye produkter vi anbefaler.