???? Kampagne - 20% rabat på ALLE sommerdyner med fyld af enten kapok, uld eller silke. Se hele udvalget her  ????

Heldragter

Hos mange forældre er heldragten et hit. Den er nemlig dejlig for barnet, samtidig med at den er praktisk for forældrene. Derfor tilbyder vi også forskellige heldragter til baby og mindre børn hos Organic Minds.

Herunder kan du dykke ned i vores udvalg af forskellige heldragter i forskellige lækre materialer og farver. Det heler er selvfølgelig i høj kvalitet.

7 vare(r)
Alkena - heldragt i bourette silke - natur
Specialpris 280,46 kr
Pris: 329,95 kr
Alkena - heldragt i bourette silke - turkis
Specialpris 280,46 kr
Pris: 329,95 kr
Alkena - heldragt i bourette silke - støvet rosa
Specialpris 280,46 kr
Pris: 329,95 kr
Alkena - heldragt i bourette silke - petroleum
Specialpris 280,46 kr
Pris: 329,95 kr
Alkena - heldragt i bourette silke - mørk lilla
Specialpris 280,46 kr
Pris: 329,95 kr
7 vare(r)

Heldragt til baby i uld og silke

Hos Organic Minds synes vi, at det er vigtigt, at alle kan finde det, de leder efter til deres børn. Derfor tilbyder vi også babyheldragter i forskellige materialer. Du kan blandt andet få en uldheldragt til dit barn. Her er der tale om naturfarvet uldfrotté, som er både blødt og elastisk og dermed også behageligt for dit barn.

Men en heldragt i uld er naturligvis ikke det eneste, vi tilbyder. Du kan nemlig også købe en heldragt, som er lavet af 70 % uld og 30 % silke. Her er der ligeledes tale om en heldragt af høj kvalitet.

Men det kan også være, at dit barn ikke kan tåle uld, eller du bare ønsker et andet materiale. Så har vi også forskellige babyheldragter, som er lavet udelukkende af silke. Og ligesom uld føles silke også dejligt behageligt mod dit barns hud.

Så uanset om uld, silke eller en blanding af de to lyder som noget for dig, kan du i hvert fald finde det hos Organic Minds.

Heldragter året rundt

Måske tænker du, at en babyheldragt er beregnet til de koldere dage. Og det er den bestemt også. For den vil varme din baby godt, når vinteren for alvor indtræder. Men faktisk kan du snildt bruge en heldragt til baby året rundt. For en uldheldragt til baby sørger for, at dit barns hud har en konstant temperatur og ikke bliver fugtig. Mens en heldragt i silke optager fugtigheden og samtidig køler huden ned om sommeren, mens den luner om vinteren.

Så hvis du vælger en silkeheldragt eller en heldragt i uld til baby, kan den sagtens bruges i forskellige sæsoner.

Er der andet, vi kan hjælpe dig med?

En heldragt er langt fra det eneste, der kan sørge for, at dit barn har den rette temperatur. Det er nemlig også vigtigt med noget ordentligt undertøj til dine børn, som kan være med til at sørge for, at dine børn altid holder varmen. Ligeledes skal dine børn selvfølgelig også have nattøj, som kan varme dem på de koldere nætter. Og selv om heldragter bare er gode til babyer, så kan du også sagtens kombinere dem med bodyer i barnets klædeskab. De er også dejlig praktiske.

Har du nogen spørgsmål til nogen af vores produkter eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan se vores kontaktoplysninger nederst her på siden.