???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Bo Weevil

Hos OrganicMinds.dk har vi et godt udvalg af de populære og økologiske indkøbsnet, håndklæder, tasker m.m. fra hollandske Bo Weevil. Bo Weevils produkter er bæredygtige alternativer til hverdagen, som udover at se smukke ud også skåner miljøet. Alle produkterne er i høj kvalitet og fremstillet i bløde tekstiler, så du ikke skal gå på kompromis med de økologiske alternativer.

Bo Weevil ønsker at skabe en mere bæredygtig verden – og det starter med at udskifte mange af de plastprodukter, man bruger ofte i hverdagen. Mindsk forbruget af plastikprodukter, og vi kommer tættere på en grønnere verden. Gå på opdagelse i Bo Weevils økologiske produkter nedenfor og find din favorit.

44 vare(r)
Tilbud
Bo Weevil - stringbag - granny´s - hæklet net - antracitgrå
Tilbud
Bo Weevil - badekåbe - gots - natur
Specialpris 350,00 kr
Pris: 499,95 kr
44 vare(r)

Find Bo Weevils økologiske, flotte nettasker og muleposer her

Alle Bo Weevils produkter er 100 % GOTS-certificeret og produceret i lækre, bløde tekstiler. Her på siden finder du alt, du har brug for til indkøbsturen, så du aldrig mere behøver at købe plastikposer. Vi har nemlig både indkøbsnet, brødposer, frugtnet, flütesposer, granny’s og shoppere, så du ikke skal mangle noget, når dagligvarerne skal købes. Bo Weevils granny’s kan rumme en del og har et smukt, retrodesign, så de kan med fordel også bruges til andre sysler i hverdagen. Vælg mellem et hav af forskellige farver, når du køber granny’s.

Se også Bo Weevils fine tasker, toilettasker, håndklæder samt badekåber. Håndklæderne og badekåberne er fremstillet i en tyk, vamset kvalitet, som hele familien uden tvivl vil elske. Badekåberne fås i en unisex-model til voksne og i forskellige børnestørrelser, så ingen bliver snydt. Taskerne og toilettaskerne kan desuden indeholde alt, du har brug for på rejsen – og så fås de naturligvis i et lækkert design.

Vi har et grønnere alternativ til dig 

Er du på udkig efter andre mærker, som gør det lettere at udskifte nogle produkter med grønnere alternativer, skal du ikke lede længe her hos OrganicMinds.dk. Vi har bl.a. mærkerne EcoBaby, Klean Kanteen og The Organic Company, som sikrer dig høj kvalitet uden skadelig kemi. Det er bare om at kigge nærmere. Uanset hvilket mærke, du vælger, kan du være sikker på, at alle vores produkter er certificerede og økologiske.

Ring til os på tlf. +45 28 70 90 01 eller skriv til os via mail info@organicminds.dk, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter fra Bo Weevil. Husk desuden at du kan få fri fragt, når du køber for over 500 kr. samt dag-til-dag-levering. Vi ser frem til at hjælpe dig.