Hold varmen med silketøj - perfekt som det inderste lag - til både børn og voksne

EcoBaby

Her hos OrganicMinds.dk finder du det populære og anerkendte mærke EcoBaby, som er ejet og drevet af en mor til tre, der tilbyder holdningsfyldte og naturlige produkter til babyer og børn. EcoBaby har lavet Natursutten®, som er et koncept med bl.a. kemifrie sutter til dit barn lavet af gummi fra gummitræet Hevea brasiliensis, og de er desuden CE-mærkede. Det lykkedes i 1998 at finde en produktion i Tyskland, som kunne producere de kemifrie og uskadelige sutter, bideringe og sutteflasker. EcoBaby ønsker med Natursutten® at gøre en forskel ved at sætte fokus på mulighederne for en mere kemifri fremtid for børn og miljøet.

Tag et kig på vores udvalg af sutter, bideringe og sutteflasker nedenfor og blev overbevist i dag om at investere i de populære produkter fra Natursutten®. Tilbyd dit barn det bedste – du vil ikke fortryde det!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Køb bl.a. sutter, bideringe samt glassutteflasker fra EcoBabys Natursutten®

OrganicMinds.dk forhandler en række produkter, der er uundværlige for dit barn og for en grønnere fremtid, fra EcoBabys Natursutten®. Se sutterne, som er fremstillet udelukkede af naturligt materiale, og som flere gange har vundet tests i det anerkendte, tyske magasin Ökotest. Sutterne skifter farve ved brug, da de er fremstillet i naturmaterialer, og efter ca. en måned bør sutten udskiftes, hvis den bruges dagligt.

Du kan også få bideringe fra EcoBaby, der har samme naturlige materiale som Natursutten®. Bideringene er formet som en søstjerne og har små knopper, som masserer dit barns irriterede gummer. Bideringene er ligesom Natursutten® testede lovpligtigt efter den europæiske standard for legetøj. 

Selvfølgelig har vi hos OrganicMinds.dk også glassutteflasker fra EcoBaby, som er produceret med en perfekt kombination af design, funktion og bæredygtighed for øje. Sutteflaskerne er lavet af glas, da glas er det reneste, du kan få, og så er du også garanteret, at de er fri for al skadelig kemi. Glassutteflaskerne er desuden lavet i borosilikat glas, som er særdeles stærkt og næsten umuligt at slå i stykker. Flaskesutterne til glassutteflaskerne er fremstillet i samme rene naturgummi som Natursutten®. Du kan desuden købe flaskesutter separat her på siden, når de skal skiftes ud på sutteflasken.

Stort sortiment af økologisk tilbehør til dit barn 

Du kan få alt til din baby og dit barn hos OrganicMinds.dk – selvfølgelig i den lækre, økologiske kvalitet, som er udgangspunktet for alle vores varer, der er nøje udvalgt til dig. Gå på opdagelse i vores udvalg af babytæpper samt sengesæt, lagner og dyner og omgiv dit barn med bløde, økologiske tekstiler med god samvittighed.

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål til vores store sortiment af økologiske produkter, vil vi hos OrganicMinds.dk hellere end gerne hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os på tlf. +45 28 70 90 01 eller via mail på info@organicminds.dk. Husk også at der er fri fragt på vores hjemmeside ved ordrer over 499 kr. Vi tilbyder ligeledes dag-til-dag-levering, så du ikke skal vente på dine økologiske produkter alt for længe.