???? Springsale - minimum 15% på stort set hele shoppen  ????

Bodystockings i økologisk silke

Her på siden finder du vores store, kvalitetssikrede udvalg af bodystockings i økologisk silke. Vores bodystockings passer til familiens allermindste medlemmer og fås helt ned til baby-størrelser. Silken er GOTS-certificeret økologisk. Det vil sige, at den udelukkende er fremstillet af naturlige, økologiske fibre og kvalitetstjekket af den globalt anerkendte organisation, GOTS. Det sikrer en høj standard af produkter, som vi er stolte af at forhandle.

Her hos Organic Minds tror vi på, at det er nemt at være naturlig. Og med de lækre bodystockings i silke er det faktisk svært at lade være.

16 vare(r)
Alkena - kortærmet body - bourette silke - natur
Specialpris 186,96 kr
Pris: 219,95 kr
Alkena - kortærmet body - bourette silke - turkis
Specialpris 186,96 kr
Pris: 219,95 kr
Alkena - kortærmet body - bourette silke - støvet rosa
Specialpris 186,96 kr
Pris: 219,95 kr
Alkena - kortærmet body - bourette silke - petroleum
Specialpris 186,96 kr
Pris: 219,95 kr
Alkena - kortærmet body - bourette silke - mørk lilla
Specialpris 186,96 kr
Pris: 219,95 kr
Alkena - langærmet body - bourette silke - natur
Specialpris 229,46 kr
Pris: 269,95 kr
Alkena - langærmet body - bourette silke - turkis
Specialpris 229,46 kr
Pris: 269,95 kr
Alkena - langærmet body - bourette silke - støvet rosa
Specialpris 229,46 kr
Pris: 269,95 kr
Alkena - langærmet body - bourette silke - petroleum
Specialpris 229,46 kr
Pris: 269,95 kr
Alkena - langærmet body - bourette silke - mørk lilla
Specialpris 229,46 kr
Pris: 269,95 kr
Alkena - langærmet kimonobody - bourette silke - mørk lilla
Alkena - langærmet kimonobody - bourette silke - petroleum
Alkena - langærmet kimonobody - bourette silke - støvet rosa
Alkena - langærmet kimonobody - bourette silke - turkis
Specialpris 229,46 kr
Pris: 269,95 kr
Alkena - langærmet kimonobody - bourette silke - natur
Specialpris 229,46 kr
Pris: 269,95 kr
Alkena - langærmet kimonobody - økologisk silke - natur
Specialpris 339,96 kr
Pris: 399,95 kr
16 vare(r)

Blød råsilke til dit barn

Vores bodystockings er fremstillet af det såkaldte bourette-silke. Bourette-silke kaldes også råsilke, og det er det overskydende stof fra fremstillingen af fin silke. Med valget om at anvende bourette-silke sikrer vi, at alt silkestoffet i produktionen bliver anvendt til tekstiler, så intet går til spilde. På den måde kan vi sælge vores lækre produkter til priser, som alle kan være med på samtidig med, at vi kan stå inde for både kvaliteten og bæredygtigheden af alt vores tøj.

Hvis du er interesseret i at se flere produkter i 100% økologisk bourette-silke, finder du her vores bluser og bukser til børn. Vi forhandler også både heldragter, huer og vanter til familiens mindste i det lækre stof.  

Body’s i korte og lange ærmer

Vores lækre bodystockings i silke fås både med korte og lange ærmer. Silke er et skønt naturmateriale, som er varmt om vinteren og koldt om sommeren. Derfor kan måde de kort- og langærmede bodystockings bruges året rundt. Du kan altså trygt lægge dit barn i seng i en langærmet silke-body uden at være nervøs for, at det bliver for varmt at sove i. Samtidig kan en kortærmet body fungere fint som det inderste lag i dit barns vinterpåklædning.

Små børn skal have skiftet ble flere gange om dagen, og det skal selvfølgelig være nemt at komme til. Derfor er alle vores bodystockings designet med trykknapper, som let kan åbnes og lukkes med to fingre uden at trykke på barnet. Halsudskæringerne på vores bodystockings er desuden udtænkt smart, så tøjet er let at tage af og på, selv på helt små babyer.

Køb økologi til familien og hjemmet på OrganicMinds.dk

Foruden at forhandle lækkert tøj til din baby, har vi også et stort udvalg af legetøj i genbrugsmaterialer. Vi forhandler også masser af økologi til hjemmet såsom soyalys og sengetøj samt økologisk tilbehør til mad og drikke. Blandt vores madtilbehør finder du blandt andet vores genanvendelige madpakkeposer, som er perfekte til at sende med de små i børnehave eller skole. 

Hos Organic Minds ønsker vi altid at give dig en god oplevelse med økologi og bæredygtighed. Derfor tilbyder vi fri fragt ved køb over 499,-, hurtig dag-til-dag-levering og certificerede økologiske produkter. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 28 70 90 01 eller på mail info@organicminds.dk.