???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Benvarmere

Når kulden sætter ind, er det bare med at sørge for at kunne holde varmen. Med et par af vores lange benvarmere, er du sikker på at holde benene varme beredte på vinterens dejlige gåture. Vi forhandler benvarmere i uld og bomuld fra lækre mærker som Grödo og Hirsch. Alle vores skønne benvarmere er i naturmaterialer og i økologisk uld og bomuld. Så er du sikret et godt produkt uden syntetiske stoffer.

10 vare(r)
Hirsch - benvarmere - børn - blåstribet
Specialpris 110,46 kr
Pris: 129,95 kr
Hirsch - benvarmere - børn - grønstribet
Specialpris 110,46 kr
Pris: 129,95 kr
Hirsch - benvarmere - børn - rødstribet
Specialpris 110,46 kr
Pris: 129,95 kr
Hirsch - benvarmere - børn - natur med striber
Specialpris 110,46 kr
Pris: 129,95 kr
Grödo - benvarmere - børn - økologisk uld - 25 cm. - safran
Grödo - benvarmere - børn - økologisk uld - 25 cm. - grå
Grödo - benvarmere - børn - økologisk uld - 25 cm. - bordeaux
Grödo - benvarmere - voksne - økologisk bomuld - lilla
Specialpris 127,46 kr
Pris: 149,95 kr
Grödo - benvarmere - voksne - økologisk bomuld - grå
Specialpris 127,46 kr
Pris: 149,95 kr
Grödo - benvarmere - voksne - økologisk bomuld - petroleum
10 vare(r)

Moderigtige benvarmere til både børn og voksne

I vores sortiment af benvarmere finder du mange forskellige produkter, som kan falde i enhver smag. Gå på udkig i det lækre udvalg af bløde og farverige benvarmere, som holder dine ben og ankler varme og behagelige. Du kan få vores strikkede benvarmere i både uld og bomuld, som begge er lækre naturmaterialer som er rare og behagelige at have på. Uld og bomuld er lækre og åndbare materialer, så det er behageligt at have benvarmerne på.

Vi har strikkede benvarmere til både børn og voksne, og der er et stort udvalg i mange flotte farver at vælge imellem. Vælg blandt andet mellem flotte sorte eller røde benvarmere eller fine stribede, som er med til at peppe ethvert outfit op. Har dit barn brug for at få varmen på hænderne også, så kan du med fordel gå på udkig i vore store udvalg af fine vanter og luffer, hvor du kan finde de lækreste vanter, handsker og luffer i dejlige materialer.

Benvarmere er og bliver en klassisk beklædningsgenstand

Der er en grund til at benvarmere stadig er populære, og det er fordi de er så alsidige og brugbare. Strikkede benvarmere er både en god måde at holde sine ben varme på, men de er også smarte og ser godt ud. De er nemme at style med anden beklædning og opnå et unikt look. Leder du efter en måde at holde dit barns hoved ører varme på, så har vi ligeledes et stort udvalg af fine og varme huer til både babyer og børn.

Er det ikke helt nok med benvarmere, og har dit barn behov for noget varmt overtøj i uld, så har vi de fineste dragter og jakker i mange fantastiske farver, som er perfekte i en kold tid. Der er mange forskellige farver og styles at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde noget til dit barn. Jakkerne og dragterne er lavet i naturlige materialer, såsom uld, bomuld og silke, som tillader huden at ånde så de er rare at have på uden at det bliver for varmt.

Hold varmen med lækre benvarmere i uld og bomuld

Det er vigtigt at holde varmen på benene i vintermånederne, og det hjælper benvarmere med! Har du nogle spørgsmål eller forespørgsler til vores benvarmere eller andre af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Find det du har brug for i vores sortiment og få fri fragt ved køb over 500kr. Vores hurtige dag-til-dag levering sikrer, at du får dine varer hurtigt, så du kan få glæde af dem.