Julegaver byttes t.o.m. 9. januar 2024

Tasker - net - nøgleringe

Er du på udkig efter et godt og bæredygtigt alternativ til plastikposen, der i alt for mange år har tjent til indkøb og to-go-løsninger, når diverse madvarer og andre genstande skulle transporteres fra et sted til et andet? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos OrganicMinds.dk har vi et stort udvalg af forskellige slags tasker, net og granny’s til dig, som tænker i grønne og bæredygtige baner.

Vores tasker, net og granny’s er alle udvalgt specielt til dig, som går op i miljøet og ønsker en grønnere fremtid. Ved at investere i økologiske produkter som vores granny’s og net, der mindsker forbruget af poser i f.eks. dagligvarebutikker, kommer vi en smule tættere på målet. Alle vores tasker, net og granny’s er i højeste kvalitet og er naturligvis også i økologisk materiale.

38 vare(r)
Tilbud
Bo Weevil - stringbag - granny´s - hæklet net - black & white
Green & Fair - hæklet pung
LeoLeo - stor taske - natur
38 vare(r)

Find økologiske tasker, net og granny’s til indkøbsturen hos os

Blandt vores store udvalg af tasker, net og granny’s kan du finde de populære produkter fra Bo Weevil. Hollandske Bo Weevils tekstiler er økologiske og GOTS-certificerede, og blandt vores produkter fra Bo Weevil kan du finde deres populære net og granny’s, som findes i et væld af farver og i to forskellige størrelser. Til indkøbsturen kan du i samme forbindelse medbringe frugtnet og brødposer fra Bo Weevil. Du kan selvfølgelig også få andre tasker end tasker til indkøb fra Bo Weevil hos os, nemlig bl.a. kosmetisktasker og toilettasker. 

Du kan også købe brødposer i et væld af forskellige farver og størrelser til indkøbsturen fra danske The Organic Company hos OrganicMinds.dk, som også er økologisk og GOTS-certificeret. The Organic Company kalder brødposerne for all-purpose-bags, og det vil altså sige, at du kan bruge dem til andet end brød. Fra The Organic Company kan du også få madpakkeposer hos os, som bevarer din mad godt og sikkert, samt smarte skuldertasker i flere størrelser og farver. 

Fra det populære, danske brand Snork Copenhagen har vi hos OrganicMinds.dk deres rummelige weekendtasker, som naturligvis også er i 100 % økologisk materiale. Taskerne kan indeholde både dyne, pude og andre nødvendige genstande for dig og fås i et væld af farver. Som et alternativ til almindelige poselukkere har vi også stålklemmer fra Pulito, som er produceret i fødevaregodkendt stål. Klemmerne vil være perfekte til dit køkken!

Økologisk tilbehør hos OrganicMinds.dk 

Foruden vores net, tasker og granny’s kan du få en lang række økologisk tilbehør hos os – både til dig og din baby. Du kan få alt lige fra lækre vaskeklude til bløde badekåber og håndklæder – og selvfølgelig også et stort udvalg af økologisk børnetøj.

Husk at der er fri fragt på ordrer over 499 kr. på vores hjemmeside samt dag-til-dag-levering. Vi hos OrganicMinds.dk vil ikke lade dig vente for længe på dine lækre produkter. Hvis du har spørgsmål til vores store udvalg, kan du kontakte os på telefonnummeret +45 28 70 90 01 eller skrive til vores mail info@organicminds.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!