???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Hjemmesko

Lækre hjemmesko til børn 

I den kolde tid er hjemmesko noget af det absolut lækreste, man kan have på, når der bare skal hygges derhjemme. Derfor har vi her det skønneste udvalg af hjemmesko til børn, så også de kan opleve glæden ved et par varme og bløde sutsko. Samtlige produkter er lavet i naturlige og økologiske materialer, hvoriblandt du kan finde et stort udvalg af både hjemmesko i uld og hjemmesko i skind.

Vi sælger hjemmesko fra mærker som blandt andet Easy Peasy, Haflinger og Bisgaard. Ens for alle mærkerne er, at de leverer økologiske kvalitetshjemmesko, som du kan købe med god samvittighed. Gå derfor på opdagelse i vores udvalg her på siden, og find den kvalitet og størrelse, som passer til netop dit barn.

16 vare(r)
Pure Pure - futter - økologisk uldfleece - marine
Specialpris 169,96 kr
Pris: 199,95 kr
Pure Pure - futter - økologisk uldfleece - moon grey
Specialpris 169,96 kr
Pris: 199,95 kr
Pure Pure - futter - økologisk uldfleece - bordeaux
Specialpris 169,96 kr
Pris: 199,95 kr
Tilbud
Haflinger - indesko - hafli - uld - naturgummisål - blå
Specialpris 199,00 kr
Pris: 299,95 kr
Tilbud
Haflinger - indesko - uld - Hafli - støvet rosa
Specialpris 199,00 kr
Pris: 299,95 kr
Haflinger - indesko - Karl - uld - antracit
Haflinger - indesko - Karl - uld - jeans
16 vare(r)

De bedste sutsko til børn og babyer fra de bedste mærker 

Blandt vores udvalg finder du hjemmesko fra populære mærker som blandt andet Easy Peasy og Haflinger. Størstedelen af vores EZPZ hjemmesko er lavet i vegetabilsk garvet lammeskind eller ruskind, der er certificeret fri for krom. Vores Haflinger hjemmesko produceres i Europa og er ligeledes udelukkende lavet af naturlige materialer, herunder forskellige læder- og skindmaterialer af bedste kvalitet. Så uanset om du køber hjemmesko fra Easy Peasy, Haflinger eller nogle af vores øvrige mærker som blandt andet Fellhof, så er du sikret en god og naturlig kvalitet til dit barns fusser.

OrganicMinds.dk - Økologi til dit barn

Visse kemikalier kan i nogle tilfælde medfølge allergiske reaktioner og som følge heraf give udslæt. Børns og særligt babyers hud er meget sensitive, så ved at vælge økologiske produkter til dit barn undgår du at udsætte det for unødvendige kemikalier. Vælger du eksempelvis et par økologiske sutsko til din baby, har det den klare fordel, at babyen trygt kan putte skoen i munden, uden at der behøver at være nogle bekymringer ved det. Så hvad end det gælder tøj, legetøj eller hjemmesko, vil vi hos OrganicMinds.dk altid anbefale, at disse produkter er økologiske. Vi mener nemlig, at alle børn fortjener det, der er bedst for dem.

 Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Dette gøres på telefon +45 28 70 90 01 eller på mail info@organicminds.dk.